Десятки тисяч гривень заробила жителька Хмельниччини, обкрадаючи оселі лучан

Десятки тисяч гривень заробила жителька Хмельниччини, обкрадаючи оселі лучан
Із серпня цього року оселі жителів трьох районів Волині обкрадала 38-річна жителька Хмельницької області.

Про це 18 жовтня повідомили у прес-службі УМВС України у Волинській області.

Виявилося, що жінка час від часу приїздила на Волинь: як кажуть, на «діло». Під приводом купівлі-продажу різних речей «гастролерка» приходила до сільських жителів. Ходила та видивлялася, щоби будинки були замкнені, а господарі на роботі. У приміщення потрапляла різними способами. Було таке, що знаходила ключ від вхідних дверей або ж будинок узагалі був відчинений. Вона заходила у помешкання, швиденько шукала гроші та ювелірні вироби. Бувало, що з одної хати виносила викраденого на суму більше 20 тисяч гривень.

Якщо жінка не встигала швидко та непомітно залишити пограбоване помешкання, коли поверталися власники, запитувала, де можна придбати мед, пір’я чи горіхи.

Міліціонери встановили, що хмельницька крадійка винесла із помешкань волинян речей і грошей на кілька десятків тисяч гривень. Як стверджує спритниця, викрадених грошей і грошей за продаж чужих речей у неї немає: мовляв, витратила на власні потреби.

Сьогодні правоохоронці встановлюють причетність «гастролерки» ще до ряду подібних крадіжок, що відбулися на території області. Спритниця уже зізналася, що, крім Ківерцівщини, попрацювала також у Рожищенському та Локачинському районах. Ведеться слідство.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Десятки тисяч гривень заробила жителька Хмельниччини, обкрадаючи оселі лучан
18 жовтень, 2012, 15:20