Святковий спокій волинян оберігатимуть 500 поліцейських

Святковий спокій волинян оберігатимуть 500 поліцейських
Під час новорічних та Різдвяних свят волинські поліцейські працюватимуть у посиленому режимі – на вулицях перебуватиме півтисячі правоохоронців. У режимі повної «бойової готовності» – й ДСНСники, які підготували 48 одиниць техніки та 145 осіб особового складу.

Про це повідомили 29 грудня під час прес-конференції з керівництвом ДСНС та поліції області.

Так, за словами заступника начальника управління превентивної діяльності Головного управління Нацполіції області Віталія Тортини, у час свят на вулицях області працюватиме понад 500 поліцейських.

«Поліція буде працювати у посиленому режимі… У нас свята не буде», – зазначив поліцейський. Заступник начальника управління ДСНС України у Волинській області Віктор Милостивий додав, що надзвичайники теж готові до свят. Зокрема, протягом останніх двох тижнів проводили заходи підготовки – опрацьовували плани та карти, перевіряли водопостачання, характеристики будівель, де відбуватимуться масові заходи тощо.

Відповідно до наказів голови ДСНС, підрозділи переведені на посилений графік служби. Також підготували техніку, паливно-мастильні матеріали, провели моніторинг погодних умов та техногенної ситуації.

До чергувань у святкові дні залучать 145 людей та 48 одиниць техніки. Милостивий наголосив, що у разі ускладнень кількість людей може зрости у двічі чи тричі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Не спокій охороняти .а селфі робити
Відповісти
Святковий спокій волинян будуть псувати 500 поліцейських, треба на маршрутку пересідати бо можуть машину побити, якщо стільки виїде селфо-асів
Відповісти
Останні новини
Святковий спокій волинян оберігатимуть 500 поліцейських
29 грудень, 2016, 14:14