BEAUTY-експеримент у Луцьку: перші результати

BEAUTY-експеримент у Луцьку: перші результати
Минуло майже два тижні, відколи учасниці BEAUTY-експерименту, ініційованого Аптекою краси та здоров’я, що на проспекті Волі, 14 та піар-агенцією PROF-PR, отримали від аптеки безкоштовно елітну косметику та розпочали правильний догляд за собою.

ЧИТАТИ БІЛЬШЕ ПРО BEAUTY-ЕКСПЕРИМЕНТ У ЛУЦЬКУ

Саме час дізнатися їх враження.



Перше, що впало в око, як тільки дівчата зайшли в аптеку на Волі, 14 - і Олександра, і Марія...схудли. А це, хоч і не було основною метою експерименту, але жодну з представниць прекрасної статі такі зміни не можуть не тішити.

Розповідає Марія Папіжук:



- Сьогодні навіть від подруги почула про схуднення. І так, це пов’язано з beauty-експериментом. Адже косметолог, окрім порад щодо косметики та догляду за обличчям, ще й наголосила на важливості здорового харчування. Я дуже старалася дотримуватися рекомендацій. Раніше грішила фаст-фудом, зараз їм вчасно і повноцінну їжу. І мені це подобається.

Якби не було, але завдяки beauty-експерименту я точно навчуся правильно їсти і сподіваюся вироблю звичку на все життя.

Щодо стану шкіри Марійки, то неозброєний оком помітно - поменшали почервоніння. Висипання ще є, але шкіра значно рівніша.

- І приємніша на дотик, - каже дівчина. Після 10 днів догляду косметикою від La Roche Posay, що презентувала аптека, вирівнявся колір обличчя, червоні прищики стали менш помітні, шкіра набула шовковистості. Ще не зовсім все ідеально, але перші результати надихають продовжувати.

Марія пообіцяла і далі ретельно доглядати за собою, правильно харчуватися і на наступній зустрічі здивувати ще більше.

Олександра Мельничук про свої результати каже:



- Я завжди знала, що VICHY - це супер-косметика, і була дуже рада, коли в аптеці мені дали саме її. І зараз не розчарована. Зміни бачать всі. Прищики дуже поменшали, і це лише 10 днів. Я зрозуміла, що до цього просто неправильно за собою доглядала. Продовжувати буду, бо я собі стала більше подобатися. І інші помітили результат.

Саша також стала харчуватися більш здорово і каже: скинуті кілограми відчуває сама, “аж легше стало”.

- Давно хотіла почати користуватися доглядовою косметикою відомих марок, з аптеки. Але то грошей шкода, то сама собі підібрати не могла. А ще чула про підробки, які трапляються навіть серед дорогих марок, і не вгадаєш, де купувати. Не хочеться викинути гроші, а отримати в додачу до висипань ще й алергію. Тут все якісно - переконалася. І доступно розказали консультанти, що, як, за чим використовувати. Важливо почати, а далі результат вже не дасть “збитися” зі звички доглядати за собою, бо всі хочуть бути гарними.

Але головне, що змінилося в дівчатах - погляді! Що не кажіть, а полюбити себе легше, коли користуєшся хорошими засобами для догляду і створюєш власний вечірній та вранішній ритуал.

- Я вчу своїх консультантів: ви маєте не просто продати косметику, а зробити так, щоб дівчина чи жінка зрозуміла, що купити крем, тонік чи засіб для вмивання - це півсправи.

Без ретельності і правильної послідовності догляду не буде нічого. Потрібно розповідати кожній клієнтці про особливості використання кожного засобу, дати їй розуміння, що треба саме її шкірі, - розповідає власниця аптеки пані Зіна Гнатюк.

- А головне, - продовжує вона, - я завжди кажу всім: не економте на собі, не шкодуйте часу на красу, бо доглянута жінка завжди може досягти більшого, ніж та, що махнула на себе рукою. Справді хороша косметика - це не витрати, це - інвестиція, яка вам неодмінно окупиться. А щоб не викидати гроші на вітер, обирайте справді розумно. Консультуйтеся, радьтеся, не беріть те, що “підійшло подрузі”, а пам’ятайте про те, що ви - особлива та неповторна і підбирати засіб для догляду треба так само індивідуально.



Після Нового року ми знову зустрінемося з нашими учасницями, вже у кабінеті косметолога та почуємо кваліфікований коментар щодо того, чи змінився стан їхньої шкіри. А наразі точно можна сказати одне - і Саша, і Марійка зустрічають свято не просто симпатичними дівчатками, а впевненими в собі панянками, які знають, чого потребує їх врода.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Фото при 900 px, важить космічні 600 kb, з sharp +500 . Та коли ж ви навчитесь елементарним основам обробки зображень?
Відповісти