Історичний факультет закрили з кандидатом усередині? ОНОВЛЕНО

Історичний факультет закрили  з кандидатом усередині? ОНОВЛЕНО
Біля стін історичного факультету Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки чатують журналісти і спостерігачі на виборах – їх не пускають на зустріч з кандидатом у народні депутати Ігорем Палицею.

Таку інформацію 18 жовтня через мережу Facebook розповсюдила прес-секретар громадянської мережі ОПОРА Марія Доманська.

Зустріч зі студентами та викладацьким колективом мала розпочатися близько 15 години. Однак ні спостерігачів, ні журналістів до приміщення не пускали вахтери, не зважаючи на те, що вони пред’являли посвідчення.

На місце події викликали міліціонерів, щоб ті зафіксувати факт перешкоджання журналістській діяльності і порушення виборчого законодавства.

Утім вже за деякий час людей таки пустили у приміщення історичного факультету.

Як пояснив сам Ігор Палиця, цього дня на істфаці він не займався агітацією, а проводив зустріч зі студенством як голова наглядової ради вузу. Мовляв саме тому на захід і не пускали журналістів та спостерігачів.

"Я жодного слова не сказав за агітацію і передвиборчу програму і не агітував ніяким чином. Вас, певно, не пустили, бо ви не є студентами. Вхід для студентів вільний для всіх", - пояснив кандидат.

За словами Палиці, представники преси, охочі потрапити на цю зустріч, певно мали б заздалегідь про це попередити, акредитуватися. У такомі разі не виникло б непорозумінь, зазначив він.

"Нічого цікавого, що потрібно було б мені скрити передвиборчого взагалі не говорилося. Я переконаний, що студенти багато почули і багато чого вам розкажуть", - прокоментував Палиця.

"У нас працює пропускний режим, що в нас була закрита зустріч голови наглядової ради і ректора зі студентами університету. І не запрошували ми пресу", - додав ректор вузу Ігор Коцан.

Однак обурення журналістів і спостерігачів викликало найбільше те, що їх не пускали навіть у хол приміщення.

Зауважимо, у приміщенні історичного факультету знаходиться ДВК, до якої відповідно теж не було доступу.

Кандидат Палиця припустив, що, можливо, охорона перевищила свої повноваження.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 14
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ой ой, бідненькі журналісти)
Відповісти
Вже сумно від того, що український виборець прирівнявся до іуди, що готовий за гроші продати своє майбутнє.
І не важливо, хто купує, важливо - що продають!
А біда якраз в тому, що теперішні депутати приклали максимум зусиль, щоб люди були бідні і кидались на будь-яку "падачку" і саме це є головним у нинішніх виборах. Багаті кандидати скуповують бідний електорат.
Вже пройшло 2000 років, а історія про 30 срібних монет нас, українців, так і нічому не навчила.
Відповісти
Палкін проводить свою передвиборчу агітацію по чітко складеному сценарію своїх штабістів, спрямовану на утримання людей у керованому стані,тобто малообезпечених освітян та лікарів! Заручившись підтримкою куплених ним ЗМі! Сам же він простого люду як і відповідних запитань від них, боїться ,як чорт ладона, тому і виникає така ізоляція!!!
Відповісти
а вірно кажете, ізолювати їх всіх треба, створити резервацію, обгородити і хай живуть в тій верховній раді і не випускати іх звідти, камери їм там поробити, нехай суміщають пріятноє с палєзним.
не туди закрили, не туди...
Відповісти
Дожилися,тепер незнаємо як і правильно голосувати,бо студентам СЄНУ забороняють про це говорити і чути-розповідають тільки про те,який Палиця хороший,і заставляють за нього голосувати.
Від тієї агітації вже нудить.Скільки можна перетворювати людей на зомбі!!!!
Відповісти
ніхто Вас не заставляє голосувати хоч наша демократія умовна, але право вибору ми ще маємо, але факт залишається фактом, для міста більше ніж Палиця з тих хто балатується ніхто не зробив.
Відповісти
ЧЕРГОВА ПРОПЛАЧЕНА СТАТТЯ!!!!! ЗАСПОКОЙТЕСЯ ПРИДУРКИ!!! СТУДЕНТИ ВСІ ЗА ПАЛИЦЮ!!!!! І БЕЗ БУДЬ-ЯКОГО ВПЛИВУ ЗБОКУ!!!
Відповісти
Ідіоти якісь, а не інтелігенти. Ганьба отакому СНУ. Сподіваюся, студенти набагато мудріші від тих, хто їх туди заганяв.
Відповісти
Я була присутня на сьогоднішній так би мовити "закритій конференції". І повірте все що ви тут пишите - абсурд. Ігор Палиця відповідав на питання студентів, жодної агітації. І при цьому всьому відповіді були прості і однозначні, без води. Тема йшла суто про університет, і про його покращення. Жодної агаітації!!!
Відповісти
Напевно не встиг почати агітацію, бо доповіли, що пахне смаленим. От він і вирішив вийти сухим із води, не даючи пресі матеріалу для обгадження.
Відповісти
"але факт залишається фактом, для міста більше ніж Палиця з тих хто балатується ніхто не зробив". Мабуть ви й дісно, просто сьудентка, іприїхали в Луьцьк на навчання. Лучаааани, а-у-у-у, хто-небудь чув про Палицю минулого року...??????????????????????? зявився на початку року, так-так,і в же стількидля луьцка зробив... брехня... студенти, будьте мудрішими, всі знають,що вас купили,але це не значить,що ви маєте так чинити!!!!!!!!!!!!!!
Відповісти
Дивні наші люди. Якщо Палиці так болить місто нехай працює у ЖЕКУ. У Верховній Раді мають бути люди, які прийматимуть закони, щоб подібні палиці не грабували бюджет країни, а потім з цього роздавали милостиню. Якщо таких палиць не буде у нашому законотворчому органі, то потреби у милостинях не буде. Люди дадуть собі раду, українці спроможні заробити на себе. Ми ж не жебраки Палиця роздає кредене, хіба варто йому за це дякувати?
Відповісти
Патик грається в хорошого і багатого дядька, який прийшов звідкись і розкидається баблом на ліво і на право. А де він статки взяв? Скільки податків за минулі роки заплатив? Кажуть "вже стільки для Луцька зробив...". Прибріхує стосовно будівництва школи, садків. Грошики приплачує за голоси, вчителів підключив під страхом звільнення. А спалений ЦУМ, який він відбудовує? Навіщо той сонячний годинник за 50 тис дол, який в тіні стоїть? Чувак просто хоче захистити свій бізнес, примножити його і отримати недоторканість. Тому він такий "добренький" перед виборами.
Відповісти
Відверта брехня Палиці:
http://4vlada.com/volin/17147
Відповісти
Останні новини
Історичний факультет закрили з кандидатом усередині? ОНОВЛЕНО
18 жовтень, 2012, 16:13