Палиця йтиме в депутати від УДАРУ Кличка?

Палиця йтиме в депутати від УДАРУ Кличка?
Народний депутат Ігор Палиця (на фото) може балотуватися на виборах до Верховної Ради по мажоритарному округу міста Луцька від партії УДАР Віталія Кличка.

Таке припущення висловив у своєму блозі на ВІПі журналіст Андрій Калахан, опираючись на інформацію газети Коментарі.

Як пише видання у номері за 23 грудня, основні зусилля на парламентських виборах власник групи «Приват» Ігор Коломойський, швидше за все, зосередить у Західній Україні.

І в Дрогобичі, і в Надвірній "приватівці" будуть пробувати йти під прапорами УДАРу. Свої інтереси у них і на Волині: за деякою інформацією, «приватівцям» вдалося знайти спільну мову з нещодавно обраним головою Волинської обласної організації УДАРу Юрієм Савчуком.

Варто нагадати, що у Луцьку останнім часом розгорнув активну діяльність нинішній народний депутат Ігор Палиця. Його пов'язують із групою «Приват» Коломойського.

Схоже, що пан Палиця хоче і надалі залишатися в статусі народного депутата. Тому, з огляду на інформацію газети "Коментарі", цілком ймовірно, що Ігор Палиця балотуватиметься від партії УДАР Віталія Кличка у мажоритарному окрузі з центром у Луцьку, - пише Калахан.

"Тільки чи у випадку потрапляння до Верховної Ради нардеп Палиця буде на боці сил, опозиційних до Януковича? За інформацією тих же «Коментарів», Банкова вже ввела свою людину (Артема Щербаня) в головний актив "Привату" - "Укрнафту". Доречно нагадати, що цим підприємством раніше, до того, як став парламентарієм, керував Ігор Палиця". - йдеться у блозі журналіста.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 10
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Морда кірпіча просить. Цим вассерманам, шмулям, бронштейнам і іншим -ейнам дуже зручно і коомфортно в Верховній Раді, то чому б не балотуватись?
Відповісти
Палиця не -ейн. Він -ман.
Відповісти
Палиця молодець багато зробив і робить для нашого міста.
Треба більше таких людей.
Удачі Вам пане Ігорю.
Відповісти
Де він був 5 років? Його ніхто в Луцьку не знав. А тепер за вкрадені -благодійництво розгорнув. Що набирають серед освітян агітаторів-правда! Дуже чекаю такого агітатора, бо сам освітянин. Хочеться колезі в очі подивитися і нагадати про Христа.
Відповісти
Якщо всі будуть так вважати, як сандров, то епоха олігархів в ВР ніколи не закінчиться. Настав час, коли українці готові предявити заскорузлій і злодійкуватій владі запит на іншої якості державні інститути: ВР, суди, бюрократію, міліцію, вільні ЗМІ. Запит не можна задовільнити, тому що псевдоеліта відстає від життя і прогресу принаймні на років 30. А палиці стоять ще на порядок нижче тієї псевдоеліти. Це проста, як драбина, відповідь згаданому коментатору.
Відповісти
Куди зник коментар Гузя про балотування Палиці? Прошу дати відповідь.
Відповісти
Кого просите?
Відповісти
Сумніваюсь, що піде від УДАРу. Це програшний варіант!
Відповісти
Палиця належить до 236 депутатів, що голосували за продовження перебування ЧФ РФ в Севастополі - http://www.lustration.org.ua/?p=1782.
За весь період перебування у ВРУ - 5 виступів (останній - ще у 2008 році).
Кількість депутатських запитів - аж 2! Подав 4 законопроекти, з яких жоден не став чинним.
Мета діяльності хлопця у ВР - лобіювати інтереси та прикривати свій зад і зад свого коломойського покровителя.
Про діяльність "ефективних менеджерів" Укрнафти можна почитати тут - http://ua-energy.org/post/12948
Удачі Вам, пане Ігорю.


Відповісти
А що всы коментарі фільтрує адмін цьго сайту? Вирішує яку інфу пропускати
Відповісти
Останні новини
Палиця йтиме в депутати від УДАРУ Кличка?
04 січень, 2012, 08:53