Луцьк до дня виборів майже готовий, – мерія

Луцьк до дня виборів майже готовий, – мерія
Луцька влада запевняє: виборчі дільниці в обласному центрі на 99, 9% готові до дня парламентських виборів 28 жовтня.

Про це йшла мова 19 жовтня під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради.

Як доповіла начальник відділу ведення державного реєстру виборців Наталія Гальченко, уже складені списки для 73 звичайних виборчих дільниць та однієї спеціальної. Спеціальна дільниця відкрита у СІЗО, де нині є 261 виборець.

Загалом до попередніх списків на звичайних виборчих дільницях в обласному центрі увійшло 157 392 виборці. Це на 1 678 виборців більше, ніж у попередніх списках, виготовлених для проведення місцевих виборів у жовтні 2010 року. Вже уточнені списки передадуть у всі ДВК до 25 жовтня.

За її словами, змінити місце голосування забажали майже чотири сотні людей, в основному це члени ДВК.

Як повідомила начальник організаційного відділу Луцькради Олена Закрижевська, є й низка труднощів: не всі ДВК обладнані пандусами, є проблеми з освітленням під’їзних шляхів до дільниць, на одній дільниці діє пропускний режим (а це ускладнює потрапляння до приміщення). Матеріально-технічне забезпечення дільниць – на належному рівні, зауважила чиновниця.

Також під час засідання міськвиконкому вирішено, що у день виборів міський пасажирський транспорт працюватиме з шостої ранку, принаймні таке зобов’язання поклали на директора Луцького підприємства електротранспорту.

Впродовж 28-29 жовтня пішохідні доріжки та під’їзні шляхи до приміщень установ та організацій, де розміщені виборчі дільниці освітлюватимуться цілодобово.

Комунальникам доручили організувати санітарне прибирання доріжок та під’їзних шляхів до усіх ДВК. А підприємствам «Луцьктепло», «Луцькводоканал», «Луцьксвітло», управлінню з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради й відділу звернень громадян доручили забезпечити цілодобове чергування груп оперативного реагування 28-29 жовтня.

Особливо ретельно виконувати свою роботу мерія просить і в луцької міліції.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: вибори-2012
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Луцьк до дня виборів майже готовий, – мерія
19 жовтень, 2012, 11:00