У волинських лісгоспах процвітає корупція, - прокуратура

У волинських лісгоспах процвітає корупція, - прокуратура
Очільники окремих волинських лісгоспів за сприяння керівництва Волинського облуправління лісового та мисливського господарства замішані в оборудках із деревиною, за що отримували неправомірну вигоду.

Про це йдеться у відповіді Волинській облраді за підписом прокурора області Максима Киричука, - повідомив у Facebook помічник першого заступника голови облради Андрій Білан.

«Згідно з відповіддю, органами Національної поліції у Волинській області в 2016 році розпочато 206 кримінальних проваджень за фактами незаконних порубок лісу, що майже вдвічі більше, ніж в позаминулому 2015 році, а це – 116», - написав Білан.

Як ідеться в документі, зараз правоохоронці розслідують оборудки навколо волинського лісу.

«Також у ході слідства встановлено, що керівництвом окремих державних лісогосподарських підприємств області, за сприяння керівництва Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства, організували реалізацію на користь суб'єктів зовнішньоекономічної діяльності пиломатеріалів, у тому числі необлікованих, за зниженою вартістю, за що отримують вигоду», - йдеться у відповіді Максима Киричука.

У 2016 році прокуратура скерувала до суду п'ять кримінальних проваджень, пов'язаних із зловживанням службовим становищем посадовими особами державних підприємств лісової галузі Волині.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ліси Неньки знищуються вже 25 літ. Багатіють тільки "поцрійота". Нічого ви оцим бандитам не зробите!
Відповісти
Та вы патриоты гребаные, вы можете уже закрыть хотя б одного чиновника за откровенное воровство. Недоразвитые юристы. Одна шайка.
Відповісти
Ну і що з того толку ,що прокурор каже ,а посадити слабо ,чи прокуратура теж має з того зиск .Ніхто вже вам давно не вірить ,а те що Киричук піариться в пресі ,а толку нуль ,то показує всю роботу цієі"реформованоі" прокуратури .
Відповісти
Кватирко грабує ліс, Колісника шістірки, ті що в Правому секторі були, патріоти маріонетки, на парочку із Кватирком ліс рубають аж щепки летять
Відповісти
новопредставлений діректор Самолюк Андрій будує 2-поверхову хату у світязі і за чиї це гроші може за кватиркові чи главбуха турянської, ні за гроші які наварив на деревины в шацькому районі.Щось він затих де заяви до прокуратури чи хата і посада дорожчі...
І ще директор ВОЙТЮК ДМИТРО ВІКТОРОВИЧ в Горохові будучи при посаді протягував партію регіонів ...І що далі .... ПРОЛИТО БАГАТО КРОВІ НЕВИНИХ ЛЮДЕЙ , БАГАТО МАТЕРІВ НЕДОЧЕКАЛИСЯ СВОЇХ СИНІВ , ВДОВИ, ЯКІ ПРОЛИВАЮТЬ СВОЇ СЛЬОЗИ НАД СИРОТАМИ НЕ ЗНАЮЧИ ЩО СКАЗАТИ ДИТИНІ ДЕ ЇХНІЙ ТАТО ....ОСЬ ТАК ВОЛИНЬ ПРОВЕЛА "ЛЮСТРАЦІЮ" ТА ЩЕЙ НИНІ ЦЕЙ "діректор" ВИВОЗИТЬ ДЕРЕВИНУ ДУБА, пиломатеріали ЗА МЕЖІ НАШОЇ КРАЇНИ, ПІД ДОКУМЕНТАМИ "ЛИПОВИЙ - ДУБ" , ТОБТО В ДОКУМЕНТАХ ОДНЕ ПО ФАКТУ ДУБ...ГАНЬБА ВОЙТЮКУ, ХАЙ ЗНАЮТЬ ЛЮДИ ЩО він ЧЛЕН ПАРТІЇ РЕГІОНІВ ЯКИЙ ВИНИЙ В ЦІЙ КРОВІ . ЦЕ ЛЮДИНА ЯКА НЕ МАЄ ЧЕСТІ І ГІДНОСТІ ЗАЙМАТИ ДАНУ ПОСАДУ .....МАВБИ СОВІСТЬ ---ЗВІЛЬНИВСЯ...СОРОМНО, ГАНЬБА .... А те як підприємство працює в даний момент ЗОВСІМ НЕ його заслуга, цього нікчеми він лише знає як заганяти деревину в Руминію
Відповісти
Останні новини
У волинських лісгоспах процвітає корупція, - прокуратура
04 січень, 2017, 15:59