Активіст про секретаря Луцькради: «Вона стала класичним чиновником, який боїться людей»

Активіст про секретаря Луцькради: «Вона стала класичним чиновником, який боїться людей»
Громадський діяч, активіст "Народного контролю" Михайло Шелеп вважає, що секретар Луцької міськради Юлія Вусенко стала класичним чиновником.

Про це він написав у Facebook.

Для прикладу, він згадав про розгляд питання "Про вдосконалення порядку проведення громадських слухань та внесення змін до Статуту територіальної громади міста Луцька" під час сесії міськради, коли секретар не підтримала пропозиції громадських активістів щодо цього проекту рішення.

"Секретар міськради Юлія Вусенко є противником активності громадян, вона виступає проти того, щоб лучани користувалися інструментами прямої демократії, вона просто не розуміє їх суть. Одним словом - вона стала класичним чиновником, який боїться людей. Посада в апараті міськради зробили своє. А ще, вона не читає ні закон про самоврядування, ні Статут громади. Але про це я напишу згодом, детальніше", - висловив думку Шелеп.

Він порадив переглянути відеозапис сесії з 5:00:00 таймінгу відео.



"P.S. тимчасово призупиняю свою участь в Робочій групі із напрацювання змін до Статуту територіальної громади м. Луцька та розробки Положень, що регулюватимуть використання інструментів прямої демократії у м. Луцьку", - додав Шелеп.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Цікава така робота - активіст. Де на цю професію навчають, скільки платять фахівцям? Куди не глянь чиновницька дрянь, куди не влізь - там активіст. Якщо перші ясно як сім'ї годують, то чим на життя заробляють активісти? Невже перші діляться, а коли не діляться, то статті з'являються...
Відповісти
По-перше, цікаво яким став би на цій посаді Шелеп, а по-друге, а була б вона іншою, то хто б її обрав. Луцьк в руках шахраїв, то чому їхня представниця має являти собою порядність, розум, професійність???
Відповісти
Теж мені новина...
Вона случайний пасажир, свою посаду займає тому що похресниця Бровіна який її туди і протягнув
Відповісти
А що собою представляє пан Шелеп? Те що він говорить або пише є бездарна, дешева демагогія чергового ледаря який називає себе активістом. На жаль сьогодні таких "Шелепів" з'явилось дуже багато. А от з чого вони годуються велике питання. А що стосується секретаря міськради то лише сліпий не бачить того що вона значно виросла як політик і організатор.
Відповісти
Нехай та чорна баба з чорними очима до Львова їде до свого партійного, вижила бідного Романюка, всох і на той світ пішов біля неї. Ходячий гот в чорному, з чорними нігтями і прикрасами неясного характеру. Тепер "звездний час" у неї. Ніхто, ніщо запліталось у ВДУ, а тепер в крісло мера влізла. Не віриться у таке диво і професіоналізм. Жах
Відповісти
Останні новини
Активіст про секретаря Луцькради: «Вона стала класичним чиновником, який боїться людей»
05 січень, 2017, 18:25