На Волині люди обурені через закриття терапевтичного відділення

На Волині люди обурені через закриття терапевтичного відділення
У селі Ветли Любешівського району закрили терапевтичне відділення місцевого медичного закладу.

Тому зібравшись, селяни прийшли на прийом до голови Любешівської райдержадміністрації Олега Куха, - пише газета День.
З 1 січня, не зважаючи на численні звернення у різні інстанції, пропозицію різних варіантів утримання стаціонару, лікарню все ж закрили.

Ветли – за 50 кілометрів від районного центру, а в районній лікарні, чий матеріальний стан бажає кращого, так само поскорочували ліжка.

Ветлівський сільський голова Любов Павлік розказує, що просили залишити бодай три ліжка стаціонару у селі. Громада визначила кошторис утримання стаціонару і вже відшукала кошти на січень та лютий, і брала на себе відповідальність за рахунок місцевого бюджету утримувати стаціонар і надалі.

Люди у розпачі, бо мають приклад сусідньої Великої Глуші, де також закрили медичний стаціонар з цілодобовим перебуванням пацієнта. А денний стаціонар, який облаштовують і у Ветлах, не порятує в багатьох ситуаціях.

Голова Любешівської РДА Олег Кух каже, що область обіцяє облаштувати пункт екстренної медичної допомоги і у Ветлах,тобто тут має бути машина швидкої допомоги.

Наразі є ідея зібрати позачергову сесію райради, аби вирішити питання про повернення у Ветли терапевтичного стаціонару з цілодобовим перебуванням.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Наивные вы, дети. Задача сделать так, чтобы у вас вообще не было денег на крупные покупки. Руководство НБУ и Гройсман готовят масштабную конфискацию денег среднего класса, чтобы тот не угрожал нынешней власти. Это "размазни" Кучма и Янукович не уничтожали "средний класс" (или получив в ответ протесты отступали). И получили Майданы, которые их снесли.Эти умней. Эти системно уничтожают всех, кто способен протестовать. Забитый бюджетник на пайке власти никогда не угрожает власти. Такими хотят сделать большинство людей в нашей стране.

Итак схема такая:

1. Загнать всех у умирающие банки (заодно подерибанить банки на временных администарциях). За это отвечает большой друг российского капитала руководство НБУ, которое по их заказу рейдернула "Привабтбанк" и многое другое.

2. Получить всю картину и насчитать задним числом налоги, как это захочется этой налоговой саранче под руководством Гройсмана.

3. Понятно, что налоги будут неподъемными, но для этого Гройсманом уже подготовлена армия бандитов и рекетиров в виде "частных судебных исполнителей". Эти бандиты будут выбивать любые деньги, которые людям удалось заработать. Любыми методами. Это такие "титушки" от Гройсмана будут. Он вроде и ни при делах, а деньги вы потеряли.

Відповісти
Швидка пока до райцентра,зимою за 50км людину після інсульта або з інфарктом довезе,то вже треба буде йти до пенсійного оформляти допомогу на поховання.Рехформи працюють!Слава Україні!
Відповісти
Нічого страшного, записуйтесь в приватні клініки, викликайте приватну швидку і якщо ще є гроші купуйте в тридорого ліки, другий варіант дешевший столяр-батюшка-гаразджа
Відповісти
Останні новини
На Волині люди обурені через закриття терапевтичного відділення
09 січень, 2017, 13:30