Лучанка про США: Американці одягаються скромно

Лучанка про США: Американці одягаються скромно
Лучанка Юлія Євпак багато подорожувала США та поділилася враженнями про цю країну у рубриці "Нотатки мандрівника" на ВолиньPost.

Вона розповіла про високий рівень життя США, лібералізм та літніх людей, які не розлучаються зі смартфонами навіть на вечірках.

ЧИТАТИ БІЛЬШЕ НОТАТОК МАНДРІВНИКІВ

Качка поблизу Білого дому. У Вашингтон я приїхала з подругою вночі та вирішили шукати «Білий дім». По дорозі до нього, ми зустрічаємо літню пару, яка пропонує нам допомогти. А коли вона почула українську мову, дуже зраділа й почала обнімати нас. До резиденції Барака Обами ми таки дійшли, однак не побачили його там. (сміється. – від авт). А ще ми зустріли рябих качок біля самого Білого дому, можливо, екс-президент Барак Обама - ще той господар (сміється. – від авт.)

Самостійне життя.
З 18 років батьки відправляють свою дитину в коледж, цілують і кажуть йому, що ти вільний (сміється. – від авт.) Якщо батьки оплачують коледж, то на прожиття ти повинен заробити самостійно.

Літні люди з гаджетами.
Старше покоління американців із смартфонами та фейсбуками на «ти». Для них звично поїхати на вечірку, а після неї запостити фото в Нотатки мандрівника, Німеччина.

ЧИТАТИ СТАТТЮ ПОВНІСТЮ

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Лучанка про США: Американці одягаються скромно
09 січень, 2017, 19:44