Хлопчика, якого шукала волинська міліція, знайшли мертвим

Хлопчика, якого розшукувала міліція, знайшли мертвим в одному з каналізаційних отворів у відстійнику очисних споруд.

Про це 20 жовтня повідомили в прес-службі УМВС України у Волинській області.

Нагадаємо, кілька днів правоохоронці розшукували шестирічного Сашка, який в обідню пору 15 жовтня покинув Затурцівську загальноосвітню школу-інтернат.

Під час огляду слідів насильницької смерті на тілі не виявили. Згідно із висновком судмедексперта, причиною смерті є утоплення.

Заступник начальника УМВС України у Волинській області Олександр Никитюк повідомив: «Знайшли тіло хлопчика за метрів триста від школи-інтернату. Очевидно Сашко пішов навпростець до дороги, аби потрапити додому. Поблизу відстійника очисних споруд є близько десятка незачинених каналізаційних отворів, які позаростали травою. В один із них хлопчик і впав, а вибратися звідти не зумів».

Нині правоохоронці проводять досудове розслідування, у ході якого приймуть рішення про перекваліфікацію кримінальної справи і дадуть правову оцінку дій персоналу школи-інтернату, а також посадових осіб, на балансі яких перебувають зазначені очисні споруди.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
СЗГ УМВС України у Волинській області працює дуже погано! Раніше могли колегам-журналістам хоч відео надавати, коментарии слідчих, коли журналісти не мали такої можливості оперативно виїхати - а зараз? Кому така робота потрібна, тільки текстівки передавати?
Відповісти
а підняти пяту точку і самому зїздити на подію?... а то звикли жар чужими руками загрібати, а ще кривити носом, що пресслужба - то так збоку, але на їх фігових непрофесійних кадрах виж гонорари і заробляєте.
Відповісти
У тому і справа, що ніхто від них відео вже не бере! :)
Відповісти
співчуваю працівникам інтернату. Задовбуть їх перевірками і доганами, а батьки які спихнули дитя в інтернат не несуть ніякої відповідальності.
Відповісти
Останні новини
Хлопчика, якого шукала волинська міліція, знайшли мертвим
20 жовтень, 2012, 18:50