Стріляв у пса, а підстрелив чоловіка

Стріляв у пса, а підстрелив чоловіка
На Ратнівщині внаслідок необережного поводження зі зброєю із вогнепальним пораненням обличчя був госпіталізований житель одного із сіл району.

Про це 20 жовтня повідомили у прес-службі волинської міліції.

Вранці того дня у приймальне відділення Ратнівської центральної районної лікарні із будинку за місцем проживання був доставлений 22-річний житель району.

Начальник сектору дільничних інспекторів міліції Ратнівського РВ УМВС України у Волинській області майор міліції Олександр Тарасюк розповів, що вночі 18-річний хлопчина взяв рушницю, яка залишилася в нього від діда, і пішов за село, щоби застрелити пса. Опинившись за межами населеного пункту, вистрелив у собаку. Пес втік, натомість молодик почув крики. Виявилося, що він випадково влучив у жителя сусіднього села.

Хлопці відразу звернулися до фельдшера, яка згодом викликала «Швидку медичну допомогу». Як кажуть, потерпілий народився в сорочці, адже поранення виявилося несерйозним.

За даним фактом правоохоронці проводять дослідчу перевірку. Мисливську рушницю, яка не була зареєстрована у встановленому законом порядку, вилучили.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Стріляв у пса, а підстрелив чоловіка
21 жовтень, 2012, 15:52