Луцька влада хоче співпрацювати із поляками

Луцька влада хоче співпрацювати із поляками
Луцька мерія домовляється про співпрацю із польським місто Бартошице, зокрема у рамках програми «Польща-Білорусь-Україна».

Про це повідомили у відділі інформаційної роботи Луцької міськради.

З візитом у Луцьку перебували представники Бартошицького повіту. Із гостями зустрівся міський голова Микола Романюк. За його словами, приємно співпрацювати з польськими партнерами. Романюк зауважив, що уже «склалася хороша співпраця між нашими адміністративними одиницями».

Мер Луцька акцентував на гарних відносинах з польськими партнерами. Завдяки цьому уже реалізовано ряд проектів. Нині ж напрацьовано нові проекти у рамках програми транскордонної співпраці «Польща-Білорусь-Україна». Він висловив сподівання, що багато з них отримає схвалення і їх почнуть реалізовувати.

Староста Бартошицького повіту Войцех Прокоцький подякував за гарну зустріч. Він наголосив, що їхній повіт зацікавлений у співпраці з Луцьком. За його словами, вони були б раді спільно напрацьовувати проекти у різних галузях життя. Прокоцький наголосив, що разом з ним приїхали й представники освітньої та медичної галузей, рятувальників та пожежної охорони. Він висловив сподівання окреслити напрямки співпраці, і коли Романюк завітає до них, то можна було б підписати угоду про співпрацю.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Тільки не через владу співпрацювати вона зайва для співпраці. Підприємці, гром. організації.... самі повинні співпрацювати. Державні це паразити для фуршетів, хабарів, відкатів....
Відповісти
Луцька влада хоче *доїти* поляків
Відповісти
Останні новини
Луцька влада хоче співпрацювати із поляками
11 січень, 2017, 16:41