«Свобода» прокоментувала ситуацію щодо пам’ятника Степану Бандері

 «Свобода»  прокоментувала ситуацію  щодо пам’ятника Степану Бандері
У Луцькій міській раді 12 січня 2016 року фракції УКРОПу, «Народного контролю» та «Самопомочі» відмовилися підтримати виділення коштів на спорудження пам’ятника Герою України Степану Бандері.

Фракція ВО «Свобода» вважає таку публічну позицію обранців луцької громади неприпустимою і закликає перестати спекулювати навколо питання вшанування визначної історичної постаті, - повідомляє прес-служба ВО «Свобода» .

Місце спорудження пам’ятника Степану Бандері у Луцьку було визначене і затверджене Луцькою міськрадою понад 8 років тому. Зараз справа зрушила з мертвої точки. Встановлено постамент, виділено кошти на початок виготовлення гіпсової скульптури монумента, укладено договір з підрядником робіт.

Але тепер, коли спорудження пам’ятника вступило у завершальну стадію у Луцькій міськраді депутати почали під надуманими приводами вставляти палки в колеса, аби будь-що завадити цьому процесу. Мета такої поведінки одна: завалити саму ідею будівництва пам’ятника Степану Бандері у місті.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
буде так, як хочемо ми! Якщо буде не так, то буде ніяк. Отак і 25 років мордуємся...
Відповісти
Почему не ставим больше памятников писателям, музікантам, художникам?!!! Почему нужно ставить памятники (а потом-сносить) тем идолам, чья известность или слава сопровождались смертями и пролитием крови? Разве такой памяти и истории достойны мы ???
Відповісти
ТО можє Свобода заплатить ! ?
Відповісти
тій свободі вже давно місце на свалці
Відповісти
Це ви за кого вирішили??? Не бути тому пам'ятнику взагалі!!! Маєте бажання - ставте в себе вдома. А за 3,5 млн ліків за купіть краще. Гнати ту Свободу з ради взагалі. Брехуни й хабарникі!
Відповісти
ішаки драні хай ваш Тягнивбок продасть маєток під Києвом і прошу пана хоч в кожному дворі ставте. Не для того БАНДЕРА ЖИТТЯ ПОКЛАВ ЩОБ ви ущербні піарилися. СЦИКУНИ ВИ А НЕ СВОБОДІВЦІ.
Відповісти
Останні новини
«Свобода» прокоментувала ситуацію щодо пам’ятника Степану Бандері
13 січень, 2017, 10:42