Де «бандерівські» гроші? – укропівці до свободівців

Де «бандерівські» гроші? – укропівці до свободівців
У луцькому «Укропі» відреагували на закиди щодо голосування фракції у Луцькій міськраді стосовно виділення коштів на пам’ятник Степану Бандері.

Про це йдеться в дописі голови фракції «Укропу» у міськраді Ігоря Поліщука у Facebook.

«Після тієї кількості гострих заяв, коментарів, думок і висловів «авторитетних патріотів і націоналістів» з приводу топ-теми вчорашнього дня, скажу і я декілька слів…» - написав Поліщук.

За словами депутата, укропівці були проти виділення з міського бюджету 350 тисяч гривень з низки причин. Зокрема вони вважають, що 3,5 мільйона гривень, в які обійдеться пам’ятник, можна скерувати на інші нагальні потреби.

«Справа в тому, що на пам’ятник в 2011 році міською радою вже виділялося 150 тис. грн., в 2014 році ще 250 тис. грн. було виділено Волинською обласною радою, в 2016 році міськрадою знову виділено 200 тис. грн. А ще проводився збір добровільних пожертв. Може хтось знає де ці кошти і що саме за них зроблено, окрім незрозумілого шматка бетону перед Палацом урочистих подій?» - пише Поліщук.

Також, на його думку, дискусійним є місце для встановлення пам’ятника лідеру українських націоналістів.

«А взагалі-то, якби «Свобода» дійсно так щиро бажала встановити пам’ятник Степану Бандері – то вже в давно встановила б. З 2008 року, коли було прийнято відповідне рішення міської ради, вже пройшло близько 9 років. За цей час за допомогою своїх партійців, активістів, спонсорів, меценатів і т.д. можна було б назбирати необхідну суму коштів. А так – політичне шоу з року в рік. І щороку – пошук псевдопатріотів і манкуртів», - додав депутат.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
отримано задоволення від викрадення "поцрійотичних" грошів.
Відповісти
правильно сказав
Відповісти
треба питати, певно, у самого Бандери
Відповісти
Все сказане І.Поліщуком є правильним..! Так де ті гроші,що вже виділялися? І головне для кого пам'ятник? Для лучан? Так більшість не хоче його біля ЗАГСу!!!
Відповісти
Ніхто не дає грошей,бо цей памьятник нікому не потрібен,навідь свободівцям,хіба що для піару з року в рік піднімається питання про встановлення та щоб кошти на дурника здерти з народних податків...
Відповісти
А казали, що Свобода продалась Палиці(укропу). А і не скажеш.
Відповісти
Пїдтримую Їгоря Полїщука. Свобода-балаболи Ї клоуни.
Відповісти
ПолЇщук правий. Свобода- де грошЇ?
Відповісти
Останні новини
Де «бандерівські» гроші? – укропівці до свободівців
13 січень, 2017, 17:53