Символ нинішньої української політики – велика зелена жаба, - Королевська*

Символ нинішньої української політики – велика зелена жаба, - Королевська*
Демократичним силам слід відмовитися від взаємних звинувачень і чорних технологій та об'єднати зусилля для захисту результатів голосування на виборах, - заявила лідер партії «Україна – Вперед!» Наталія Королевська.

Про це Королевська говорила в ефірі «Шустер Live» на Першому національному телеканалі.

Королевська переконана, тільки так можна не допустити приходу до влади політиків минулого та реально поліпшити економічну ситуацію в країні.

«Потрібно проявити політичну волю та запровадити мораторій на взаємні звинувачення, маніпуляції і чорні технології. Ми повинні об'єднати зусилля, а не влаштовувати політичний стриптиз, міряючи свої рейтинги. Й не порожніми словами, а реальними діями підтвердити, що йдемо до парламенту з однією метою – змінити ситуацію країні та домогтися поліпшення якості життя українських громадян», – зазначила Наталія Королевська.

За її словами, поки представники опозиційних сил сваряться між собою - перемагають політики минулого. Вони неодноразово намагаються повісити ярлик «проект влади» на нові політичні сили, щоб не допустити руйнування політичної монополії, яка склалася в Україні протягом 20 років.

«Символ нинішньої української політики – велика зелена жаба, яка розпласталася на грудях старих політиків та заважає їм визнати, що за 20 років в Україні виросло покоління нових людей і нових політиків. Прийшов час нам брати відповідальність за країну. Ми – не проект чиєїсь влади, а проект українського народу. І наша мета – прийшовши до парламенту, продемонструвати нову якість політики», – наголосила Наталія Королевська.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Партія подібна партії тігібка)
Відповісти
Тьху! Спочатку прочитав велика зелена жаба Королевська :))) Потім вгледів, що помилився
Відповісти
Знаєте, я не зовсім лояльно ставлюсь до цієї особи, але вона говорить інколи правильні речі. І дуже дивно мені, що це єдина політична сила в Україні, яка нікого не обливає брудом. Це факт, який мені важко заперечити.
Відповісти
Останні новини
Символ нинішньої української політики – велика зелена жаба, - Королевська*
22 жовтень, 2012, 15:16