Перша на Волині об'єднана громада затвердила стратегію

Перша на Волині об'єднана громада затвердила стратегію
Голобська об’єднана територіальна громада – перша на Волині визначилася з тим, куди рухатися далі у наступні десять років свого життя.

Про це інформує Волинський Інститут Права, - пише ВІП.

Нагадаємо, упродовж літа та осені 2016 року перед новоствореною Голобською об’єднаною громадою стояло складне завдання: визначити, куди рухатися у майбутньому. Стратегія пройшла численні громадські слухання із представниками влади, бізнесу та громадського середовища. Також її обговорили кожному селі, приєднаному до новоутвореної адміністративної одиниці.

Остаточний варіант прийняли 23 грудня 2016 року депутати селищної ради. Тож пріоритетними напрямками у подальшому житті громади будуть: Розвиток місцевої економіки та економічної спроможності громади Розвиток людського потенціалу та сільських територій Стратегія 2016–2026 демонструє, що за десять років Голобська громада повинна стати комфортною для проживання, ведення бізнесу, зокрема сільського господарства, оновленою інфраструктурою та на порядок кращим наданням усіх видів соціальних послуг.

Розміщення центру Голобської громади також передбачає розвиток туризму. Голоби мають великий інвестиційний потенціал, адже через територію громади проходить траса міжнародного значення Київ–Ягодин–Варшава. Підняття рівня розвитку усіх, названих вище сфер життя, передбачає, що мешканці громади залишатимуться тут і вкладатимуть у свою громаду, а не зароблятимуть на життя у такому близькому закордонні.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А наша, Княгинінківська громада на чолі з твердохліб також має свою стратегію.Вже 2 неділі в селищі Рокині немає води із-за дрібниці, порив водопроводу, а із невчасного ремонту замерзла вся водопровідна система села.В селищі катастрофа. Засрали все село і околиці.І це початок керівництва Твердохліб, і чим далі, тим більше ми будеро розчаровуватись в тій аферистці і авантюристці.І що головне, що інтернет сайти, які за неї агітували не пишуть про екологічне лихо в селищі Рокині.
Відповісти
А в нашій Зеленській сільській раді, також є горе-голова. Їй взагалі не хочеться об'єднання, можливо це комусь* вигідно! Мало того що, нічого не робить для об'єднання, так і всяко перешкоджає цьому.
Відповісти
А перший міжгалактичний турнір з шахів обов'язково пройде в Голобах в 2026-му році.
Відповісти
Останні новини
Перша на Волині об'єднана громада затвердила стратегію
17 січень, 2017, 04:24