Затори на волинській трасі: машини не могли подолати слизькі пагорби

Затори на волинській трасі: машини не могли подолати слизькі пагорби
Ожеледиця і складні погодні умови 16-го січня та в ночі 17-го змусили рятувальників із Нововолинська та Володимира-Волинського цілодобово контролювати ситуацію на трасі Ковель – Жовква в районі між селами Дігтів та Суходоли.

Через складний рельєф місцевості та слизьку дорогу транспорт не міг виїхати на пагорби. Так рятувальники із Нововолинська та Володимира-Волинського допомагали буксирувати автомобілі, – пише Буг.

16 січня о 7:20 рятувальники 5-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Нововолинська буксирували вантажний автомобіль, який перегородив проїжджу частину дороги, а о 7:57 виїхали на трасу Ковель – Жовква, де витягли ще два транспортних засоби: вантажний та легковий автомобілі, що застрягли в сніговому заметі. Під час проведення аварійно-рятувальних робіт за допомогою пожежно-рятувальної техніки всі авто доправлені на безпечну ділянку дороги.

Володимир-Волинські рятувальники об 11:24 ранку 16 січня буксирували вантажний автомобіль, навантажений деревиною та який створив затор на трасі.

Роботи додалось після 18:00, коли погодні умови ускладнились ще й туманом. Близько 19-ї години рятувальники із Володимира витягнули 2 «КамАЗи» та 8 легкових автомобілів, які самостійно не змогли подолати відрізок дороги між селами Дігтів та Суходоли.

Вночі, об 1:24 годині 17 січня та до ранку (близько 6-ї години) Володимир-Волинські рятувальники витягли 10 одиниць вантажної техніки.

Як розповів голова Володимир-Волинської райради Роман Гук, він розмовляв із начальником філії «Володимир-Волинська ДЕД» Миколою Хільчуком.

«Він мене запевнив, що дороги посипались соляно-піщаною сумішшю. При таких погодних умовах це не ефективно і потрібно посипати лише сіллю. Я не знаю вже, як із ними говорити. Сьогодні викликав Хільчука на нараду, але він не з’явився, бо нібито проводить власну. Не залишилось виходу, і тепер я зв’язався з обласним керівництвом Служби автомобільних доріг і чекаємо їхнього представника. Скільки можна з ними воювати?» – зазначив у телефонній розмові Роман Гук.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: негода, НП
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
звільнити чорта, і всі будинки і дачі конфіскувати
Відповісти
Останні новини
Затори на волинській трасі: машини не могли подолати слизькі пагорби
17 січень, 2017, 12:33