Нардеп звинуватив мера Саганюка в підкупі поліції

Нардеп звинуватив мера Саганюка в підкупі поліції
За вказівкою мера Петра Саганюка поліція проводить обшуки у представників міської організації Радикальної партії Олега Ляшка, - заявив народний депутат від Радикальної партії Олега Ляшка Андрій Лозовий.

За словами депутата, Саганюк підкупив місцеву поліцію, яка “день через день кошмарить обшуками” міську організацію Радикальної партії Олега Ляшка.

“Вчора був обшук у Сергія Барщевського”, – повідомив парламентар.

“Хотів би звернутися до міністра внутрішніх справ, до керівника Нацполіції, до начальника обласної поліції Петра Шпиги з вимогою відсторонити від виконання начальника Володимир-Волинської поліції, що займається відвертими репресіями на замовлення, а також розслідувати злочини пана Саганюка”, – заявив депутат.

Як повідомлялося раніше, під час перестрілки між бурштинокопачами на Рівненщині вбито людину.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Нехай “полумяний” радикальний депутат, якщо він дійсно сміливий та чесний, скаже виборцям правду про те, що обшуки проводились через розповсюдження ним в соціальних мережах порнографічних відеоматеріалів (тому і текст ухвали суду виклали не повністю,бо стидно. Не зрозуміло лише навіщо в такій ситуації здіймати “бучу”, яка його все рівно не врятує. Лише набереться сорому і повністю себе дискредитує, на тому й закінчиться політична кар’єра.
Відповісти
То то є файний нардеп
Відповісти
Невже народні не зрлзуміли що недивлячись на іхнє небажання і небажання влади завдяки позиціі громадських організацій і інтернету ситуація помаленьку міняється і керівники не впливають як раніше на рішення праохоронних органів Якби хоча б одного притягнули до відповідальності за необгрунтовані звернення то напевно і вони почали б думати
Відповісти
Невже захоплення Ляшка пощирюють?!
Відповісти
Який же Барщевський "радикал", якщо до нього тільки ногою тупнули, а він вже "обіс...ся" ? Якщо не винен, то доводь свою невинність у визначений у Законі спосіб, а то привикли все "на горло брати" і "вити" на сайтах, які всі погані і зводять з ними рахунки, бо вони "активісти". Нехай розкаже в Інтернеті, як переховувався від мобілізації "херой".
Відповісти
Може то просто "хлоп" хотів імідж партії підняти і ловив якогось "сєпара-гомосєка" на "живця" в Неті ?
Відповісти
І тут приказ від папи писати гадості. Один з небагатьох депутатів у міській раді, який не побоявся розкривати злочини влади і не купився на крихти з барського столу, як це зробили свободівці, укропівці, батьківщина)))) Ганебно лаяти як собаки і сучки на всіх хто не з вами))))
Відповісти
Останні новини
Нардеп звинуватив мера Саганюка в підкупі поліції
18 січень, 2017, 05:57