Планують провести конкурс на дегазацію сміттєзвалища в Брищі

Планують провести конкурс на дегазацію сміттєзвалища в Брищі
Виконкому Луцької міської ради затвердила положення про конкурс на дегазацію сміттєзвалища в Брищі. Розміщувати устаткування планують на орендованій міською радої ділянці, а перед цим провести переговори із Княгининівською сільрадою і зустрітися із мешканцями навколишніх сіл.

Про йшлося під час засідання виконкому у середу, 18 січня.

Як розповів заступник міського голови Юрій Моклиця, на сесії ради також планують затвердити типовий договір про дегазацію звалища, а після цього оголосити конкурс. Також планують узгодити деталі проведення дегазації із Княгининівською сільською радою.

За його словами, наразі вже є два підприємства, які виявили бажання проводити дегазацію. А член виконкому Олег Бондарук вважає, що проводити дегазацію потрібно, проте варто знайти компроміс із сільською радою та мешканцями, бо це велике навантаження на невелику сільську раду.

Міський голова Микола Романюк підтримав пропозицію Бондарука, проте, за його словами, частина людей, які протестували проти вивезення сміття і сміттєспалювальної печі в Брищі, були «проплачені».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"Проплачені" ????? Оце так загнув. Запрошуємо пана Романюка на пару днів влітку на відпочинок там де ми живемо щодня. Як в нього язик повертається таке ляпати??? Бог все бачить! І часто наказує за гріхи.
Відповісти
Останні новини
Планують провести конкурс на дегазацію сміттєзвалища в Брищі
18 січень, 2017, 11:24