У школах Луцька карантину не буде

У школах Луцька карантину не буде
Петицію про введення карантину в луцьких школах розглянули й дали відповідь. Головний медик міста каже, що серед дітей мало хворих, а перший заступник міського голови просить батьків не панікувати.

Про це йшлося під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради 18 січня, – пише Інформаційне агентство Волинські новини.

Як відомо, в Луцьку зареєстрували петицію щодо оголошення у школах міста карантину, бо рівень захворюваності на грип та ГРВІ на Волині – найвищий серед регіонів України. «У зв’язку із високим рівнем захворюваності на грип на ГРВІ у місті Луцьку просимо міську владу Луцька ввести карантин у загальноосвітніх закладах міста, щоб запобігти розповсюдженню вірусних та простудних захворювань серед дітей та молоді», – йдеться у петиції.

«У школах міста на заняттях були відсутні лише 6% учнів, тому немає жодної підстави оголошувати карантин. Згідно з нормами, карантин варто запроваджувати, коли хворих більше 20%», – пояснює начальник управління охорони здоров'я Луцької міської ради Микола Якимчук.

Перший заступник Луцького міського голови Тарас Яковлев порадив батькам заспокоїтися та не панікувати. Зауважимо, що петицію вже підтримали більше 410 лучан.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ви чекаєте поки до навчальних закладів будуть приходити по 5-10 дітей?
Відповісти