Розповіли, скільки грошей Луцьк дасть на військових

Розповіли, скільки грошей Луцьк дасть на військових
У бюджеті Луцька на 2017 рік закладено рекордну для міста кількість коштів для допомоги військовослужбовцям та демобілізованим – 6 мільйонів гривень. Ще 8 мільйонів запланували на співфінансування для придбання житла.

Про це стало відомо 18 січня під час зустрічі міського голови Миколи Романюка з депутатами Волинської обласної ради, які представляють Луцьк.

Перший заступник міського голови Тарас Яковлев нагадав, що у місті діє Програма підтримки військовослужбовців та демобілізованих. Саме у її межах заклали 6 мільйонів гривень. Ці кошти планують спрямувати, перш за все, на лікування та реабілітацію бійців.

У сумі також передбачена одноразова допомога обсягом 5 тисяч гривень для військовослужбовців, які підписують контракт, забезпечення пільг за житлово-комунальні послуги, харчування дітей, чиї батьки в АТО, адаптація та санаторно-курортний відпочинок для бійців.

Окрім цього, додатково заклали 8 мільйонів гривень для співфінансування придбання військовими житла за спеціальною програмою. Яковлев зазначив, що в облраді теж розроблять регіональну програму, тож висловив сподівання що її приймуть і це дасть змогу покращити житлові умови військових.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Розповіли, скільки грошей Луцьк дасть на військових
18 січень, 2017, 16:19