У Луцьку попросять перевірити ділянку, на якій «виросла» крита парковка

У Луцьку попросять перевірити ділянку, на якій «виросла» крита парковка
У Луцьку «архітектурна» комісія проситиме прокуратуру та Національне антикорупційне бюро західного регіону перевірити законність будівництва на земельній ділянці на вулиці Карпенка-Карого,10.

Про це йшлося 23 січня під час засідання постійної комісії з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження.

Голова комісії Андрій Козюра розповів, що початково ділянка перебувала в оренді і там була запланована відкрита автостоянка. Проте далі на її місці фактично з’явився об’єкт нерухомого майна. Нині він зареєстрований, зданий в експлуатацію та має необхідну документацію. Щоправда, об’єкт збудовано за межами червоних ліній.

Козюра також нагадав, що щодо забудови вже проводили перевірку та навіть відкривали кримінальну справу. Тож, голова комісії запропонував, аби прокуратура та НАБУ перевіряли, яким чином замість запланованого на місці з’явився об’єкт нерухомості та чи законним був цей процес.

Члени комісії підтримали відповідну пропозицію.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: забудова
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Козюра, як завжди, заробляє гроші - дай відкат, а то буду закидувати заявами у всі інстанції. Негідник, одним словом. А прокуратура та НАБУ йому не допоможуть: у них повноваження інші. Козюра А. як визначний юрист мав би це знати.
Відповісти
Останні новини
У Луцьку попросять перевірити ділянку, на якій «виросла» крита парковка
23 січень, 2017, 11:58