До Луцька приїде Дзвінка Матіяш

У Луцьку відбудеться зустріч із українською письменницею, перекладачкою Дзвінкою Матіяш.

Розмова пройде у книгарні «Є» 24 січня. Початок – о 18:00.

Зустріч присвячена новій книжці письменниці, що вийшли друком у «Видавництві Старого Лева». Це підліткова повість «Марта з вулиці Святого Миколая» та історія про пастушка Давида та народження Месії під назвою «Перше Різдво».

«Марта з вулиці Святого Миколая» – книжка для вдумливих підлітків. Це історія дорослішання дівчинки, яка мріє стати художницею, становлення її як особистості. Це оповідь про життя її рідних і друзів, про творчість і натхнення, живопис і музику, любов і втрату. І про народження нового життя.

Різдвяна історія «Перше Різдво» очима письменниці Дзвінки Матіяш та ілюстраторки Богдани Бондар поверне вас із дітьми до витоків Різдва – не просто гарного родинного свята, а історії Божого народження і відкуплення людства.

Крім вечірньої зустрічі у книгарні о 18.00, авторка відвідає бібліотеку-філію №10 (Київський майдан, 13), де відбудеться моновистава за мотивами книжки «Марта з вулиці Святого Миколая». Початок – о 14:00. Адреса книгарні «Є»: вул. Лесі Українки, 30. Тел.: (0332) 72-43-76. Вхід вільний.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
До Луцька приїде Дзвінка Матіяш
24 січень, 2017, 00:23