За новорічно-різдвяні «ранки» у Луцьку «розкошелилися» на 140 тисяч

За новорічно-різдвяні «ранки» у Луцьку «розкошелилися» на 140 тисяч
Протягом грудня 2016 року та січня 2017-го у Луцьку заклади культури провели 122 новорічно-різдвяні заходи. На їх організацію витратили 141, 6 тисячі гривень.

Про це під час оперативної наради 24 січня повідомила директор департаменту культури Тетяна Гнатів.

У святкуваннях взяли участь 110 творчих колективів, із них 47 – дитячі.

Програму формували для різних вікових категорій, проте переважно орієнтувалися на дітей. Окрім концертів, у бібліотеках та інших закладах для дітей організовували майстер-класи, творчі проекти, презентації виробів народного мистецтва тощо. Відбувся навіть марафон щедрівок та етнографічна виставка, традиційні новорічні різдвяні та йорданські дійства.

ДИВИТИСЯ ФОТО ОДНОГО З ТАКИХ ДІЙСТВ У ПУМІ

Підсумковим святом циклу став всеукраїнський фестиваль-конкурс спортивного бального танцю «Різдвяна зірочка», який відбувся 21 січня у Палаці культури.

Міський голова Микола Романюк зауважив, що свята були насиченими та яскравими, та надалі, можливо, варто задуматися над зменшенням кількості заходів чи їх об’єднанням. Адже іноді відвідувачі «губилися» у строкатій програмі та не знали, як встигнути на все.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Яке відношення має місто до конкурсу "Різдвяні зірочки" 21 січня? Це проводив один бальний колектив, там платна була як участь танцівників, так і вхід в глядацький зал- 50 грн. На змаганнях заробили добряче організатори. То скільки ж ще місто дало грошей на "Різдвяні зірочки"??
Відповісти
"Різдвяна зірочка"- це змагання з бальних танців. Учасники платили більше 100 за участь, вхід в зал- 50. Заробили на змаганнях лише організатори, місцевий клуб бального танцю. То от скільки ще місто виділило на ці змагання грошей??
Відповісти
Останні новини
За новорічно-різдвяні «ранки» у Луцьку «розкошелилися» на 140 тисяч
24 січень, 2017, 09:25