Голєва презентувала карту комунальних проблем Луцька* ФОТО

Голєва презентувала карту комунальних проблем Луцька* ФОТО
Кандидат у народні депутати від «Європейської партії» Олена Голєва презентувала лучанам свою передвиборчу програму та карту комунальних проблем Луцька.

Програма - результат спілкування з небайдужими мешканцями міста. Саме вони стали ініціаторами багатьох законодавчих ініціатив, що отримали втілення в остаточному варіанті документа.

Загалом програма складається з п'яти пунктів. У них Голєва пропонує ввести мораторій на підвищення цін на житлово-комунальні послуги для населення, заборонити зростання цін в умовах кризи на продукти харчування. Крім цього ліквідувати недоторканність народних депутатів і проведення земельної реформи.

Другий документ, який презентувала Голєва лучанам - карта комунальних проблем Луцька. Під час презентації цієї карти вона зазначила, що, як виявилось, негараздів з дахами, під'їздами, підвалами, прибудинковими територіями та дорогами у місті стільки, що їх годі вмістити навіть на великому поліграфічному форматі. Довелося частину проблемних адресів розміщувати на карті, а все решта - подавати суцільним списком. Після того, як все було систематизовано та надруковано - карта опинилась у відповідних службах.

"Місто знаходиться в жахливому комунальному стані. Це достеменно усвідомлюєш, коли дивишся на цю карту. Але, чомусь про таку ситуацію у стінах міської ради мова ніколи не йде. Діяльність комунальників сьогодні нагадує "швидку допомогу": ліквідовують у місті тільки нагальні проблеми, усувають критичні неполадки, але нічого не роблять для того, щоб заздалегідь усунути їх", - пояснила Голєва.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А де її побачити ту карту можна?Наш будинок на Волі 19 є ?
Відповісти
Хороший задум!Може комунальники заворушаться!!!!!!!!
Відповісти
"Після того, як все було систематизовано та надруковано - карта опинилась у відповідних службах."

А в яких службах опинилася та карта? В комунальних явно ні, може в силових?
Популістка Голєва перед виборами нарешті вирішила не скандалами піаритися, а зайнятися чимось серйознішим, але не сказала, що до неї таку ініціативу вже реалізував Палиця.
Відповісти
Я теж хочу таку карту.А вона є в палатках? Сьогодні бачив в Кубіцького на столі, кажуть Голєва нам роботи підкинула. Не знаю як Кубіцькому, але знаючи її - Романюка дістане точно :) хоча б дійсно для того, щоб така робота дарма не пройшла
Відповісти
Голєва бажає перетворити Луцьк в ідеальне комуністичне місто, типу "Місто Сонця" утопіста Томмазо Кампанелли. Щоправда, люди того часу залишались рабами своїх королів (роботодавців). Або щось прямо по Арістотелю: "Усі будуть рівні і в кожного буде по десять рабів". Але Голєва хоче усе сама і усе собі. То й чи не забере рабів собі. Не буду голосувати за неї.
Відповісти
Останні новини
Голєва презентувала карту комунальних проблем Луцька* ФОТО
24 жовтень, 2012, 15:22