Львівського гастролера зловили на грабунках волинян

Львівського гастролера зловили на грабунках волинян
33-річному жителю міста Червоноград Львівської області довелося спілкуватися із волинськими правоохоронцями, які затримали його за скоєння крадіжок.

Про це повідомили у прес-службі волинської міліції.

Перший заступник начальника Горохівського РВ УМВС України у Волинській області Володимир Костанюк розповів, що житель сусідньої області приїхав у Горохів, аби на «чужій» території, там, де його ніхто не знає, промишляти крадіжками. Річ у тім, що чоловік неодноразово потрапляв у поле зору львівських міліціонерів за скоєння аналогічних злочинів.

Лише протягом кількох годин спритник обікрав двох жінок. Зловмисник заходив у приміщення лікарні, санепідемстанції тощо і видивлявся, де б то і що можна поцупити. Зрештою йому вдалося викрасти дві жіночі сумочки з особистими речами, зокрема грішми та мобільними телефонами.

Однак скористатися награбованим «гастролеру» завадили правоохоронці, які оперативно затримали спритника. Тож нині він дає свідчення у райвідділі міліції. За результатами проведеної дослідчої перевірки буде прийняте рішення про порушення кримінальної справи.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.