Родині Волинського Героя влаштували приємний сюрприз

Родині Волинського Героя влаштували приємний сюрприз
Волонтери та благодійники здійснили мрію доньки волинського військового, який загинув на Сході.

Про це повідомили ініціатори проекту «Діти небесного легіону».

ЧИТАТИ БІЛЬШЕ ПРО ДІТЕЙ НЕБЕСНОГО ЛЕГІОНУ


Хочете допомогти? Звертайтеся за цими контактами: 050-973-44-84; 099-750-85-38; 098-948-14-50.


«Сьогодні 11 зиму зустрічає в своєму житті Тетянка. Вона дуже мріяла на День Народження отримати принтер. Більш детальніше про Танічку, її багатодітну сім’ю (мама Олена залишилася з чотирма дітьми) та про тата Григорія, що отримав важкі поранення у бою під Луганськом, від яких помер у Харківському шпиталі тут», - пишуть волонтери.

Далі публікуємо допис одного з координаторів проекту Руслана Теліпського в повному обсязі:

«Нам вдалось виманити Таню на кілька годин з її сестричкою Вікою та братом Степаном до Луцька і спромогтись зробити для дітей цікаву та насичену програму, яка розпочалась із походом на мультики та фільми у Прем’єр Сіті! Після приємного перегляду виходячи з Порт Сіті дуже було зворушливо отримати діткам у подарунок бруски ексклюзивного мила ручної роботи, що створені за стародавніми технологіями з використанням унікальних народних рецептів! Дякуємо тобі, Людо!

Далі ми почимчикували в мережу магазинів «СВІТ сорочки» у ТЦ «Гостинець», де свій сертифікат на 500 грн. отримав Степан. Сорочка, яку вибрали сестрички йому дуже пасувала!

Упродовж дня нас люб'язно возили містом по всіх локаціях водії з «ХІТ ТАКСІ». Варто зазначити, що наш партнер-перевізник надає на постійній основі наступні пільги за поданими списками від МдС (МдС - волонтерська ініціатива Меценати для Солдата, - ред.): для усіх бійців АТО, та демобілізованих комбатантів: знижка у 20%; а для сімей загиблих бійців та героїв Небесної Сотні: знижка у 25%.

Ще 17 грудня, коли до Луцька з’їхались на І форум родин та дітей Небесного Легіону Волині 150 учасників святкового дводенного заходу, виявилось, що саме в цей день відзначала своє Народження старша сестра Тетянки – Вікторія Савчук. З цього приводу директор Луцького базового медичного коледжу Хмелькова Аліса Ігорівна вручила їй сертифікат на обстеження та комплексне лікування зубів у найкращих стоматологів Луцька – в стоматологічній клініці лікаря Василюка.

Ми скористались нагодою завезти Вікторію до наших партнерів, і заодно обстежили і Тетяну з братом. Як згодом вияснилось – не даремно ми їх усіх завели обстежитись, бо роботи там непочатий край! МдС щиро дякує, що Віталій Василюк разом із своїми синами Anton Wasulyk та Нестор Василюк погодились безкоштовно і в стислі терміни посприяти чарівним посмішкам зі здоровими зубками для всіх старших дітей загиблого Героя Григорія Савчука!

Далі на іменинницю чекала зустріч з нашими постійними партнерами з Iсity.in.ua, котрі закупляють техніку для наших діток в рамках співпраці з МдС по собівартості. Щиро дякуємо за таку співпрацю директору Володимир Косінець – тішимось за можливість і цього разу не переплачувати за принтер! А за кошти, що були переказані на подарунок ми завдячуємо передусім пані Тетяні з Латвії, пані Ліні з Канади, а також іншим благодійникам, що переказують кошти на наш картковий рахунок.

Святково пригощав дітей наш постійний партнер Піцерія Solo! Діти досхочу наїлись піцами, що ще й забрали додому щоби пригостити вдома маму та їхнього 2-річного наймолодшого братика Іллюшика! Віка прагнула насолодитись поїданням смачненьких суші - але їй якось середньо вдавалось приборкати палички. Хоча вона зі всіх сил старалась – їй радше вдавалось розсмішити усіх навкруг своїми потугами ))) Але добре те, що діти справді ці кілька годин були занурені у приємні хвилі безтурботного дитинства, яке їм подарували наші волонтери та партнери!

Проте приємні миті святкового дня нам все-таки прийшлось розбавити гірким спогадом про загибель батька дітей. Адже ми не могли оминути місце і не відвідати у центрі стенд під назвою «Загинули за Незалежність України». Там дітки нарешті вперше змогли побачити світлину їхнього татка серед інших зображень пантеону волинських Героїв і побути трішки зі своїми думками наодинці…»

Тетяна Савчук
Тетяна Савчук

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Родині Волинського Героя влаштували приємний сюрприз
26 січень, 2017, 09:16