«Волиньбаскет» програв «Черкаським мавпам»

«Волиньбаскет» програв «Черкаським мавпам»
Після тривалої перерви відновилися матчі регулярної першості України з баскетболу. «Волиньбаскет» у Черкасах поступився місцевим «Мавпам» із рахунком 58:79.

Про це пише Вісник і К.

«Волиньбаскет» відбув у чергове турне берегами Дніпра. Перша зупинка «лицарів» була у Черкасах. Місцеві «Мавпи» все ще ведуть боротьбу за місце у першій вісімці, аби продовжити боротьбу за нагороди, тоді як луцькій команді про таке лишається тільки мріяти.

Більшу зарядженість на результат черкащани продемонстрували одразу у першій чверті, чим і зумовили подальший результат, вигравши 10-хвилинку з рахунком 25:9. Далі підопічні Дмитра Чайковського намагалися вирівняти гру і це їм майже вдалося, проте кожну наступну чверть все ж було програно на 1-3 очка. У підсумку поразка 58:79.

Із Черкас «Волиньбаскет» поїде до столиці. Тут на «лицарів» чекає зустріч з поточним лідером регулярного чемпіонату «Будівельником». Судячи зі складу киян, цьогоріч вони можуть перервати чемпіонську ходу южненського «Хіміка», тож «Волиньбаскету» розраховувати на позитивний результат у Києві дуже складно.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
виграли у Волиньбаскета
Відповісти