Чоловіків, які проникли в «ПриватБанк», госпіталізували, - активіст

Чоловіків, які проникли в «ПриватБанк», госпіталізували, - активіст
У Луцьку під час спроби пограбування «ПриватБанку» зловмисники таки встигли проникнути ку приміщення, проте не встигли нічого винести. Зараз їх госпіталізували та приставили до них охорону, оскільки обоє затриманих отримали поранення.

Про спробу пограбування банківскього відділення на бульварі Дружби народів уночі 28 січня повідомив активіст «Самооборони Волині» Олександр Ніколайчук.

Першими на місце події прибув екіпаж поліції охорони, згодом під’їхала ще одна машина. Також на місце прибули працівники патрульної поліції та група швидкого реагування самооборонівців.

«Всю роботу зробила поліція охорони, ми вже надавали медичну допомогу та дивилися на ушкодження», - розповів Ніколайчук. Окрім того, самооборонівці проводили поверхневий огляд чоловіків, аби з’ясувати, чи немає у них більше зброї.

Зловмисники, забачивши правоохоронців, відкрили вогонь. Працівники поліції охорони вистрелили у відповідь та поранили горе-крадіїв. Обоє чоловіків отримали поранення – один у ногу, інший в сідницю. Окрім пістолета, у руках одного з грабіжників була граната

Зараз злрвмисників госпіталізували, до них у лікарні приставили охорону, правоохоронцям вдалося залишитися неушкодженими. Відомості про подію внесли до єдиного реєстру досудових розслідувань

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хлопці - молодці поліцейські!
Відповісти
Хлопці з поліції охорони, волиняни- найкращі спеціалісти,бійці.Якби всі так чітко працювали,то не було б такого тріперу, як наробили в Княжичах. Шкода, що міністра маєте - бандюгу Авакова!
Відповісти
Останні новини
Чоловіків, які проникли в «ПриватБанк», госпіталізували, - активіст
28 січень, 2017, 11:13