Киричук необхідний мені в парламенті, – Кличко*

Киричук необхідний мені в парламенті, – Кличко*
23 жовтня в парку «Слов’янський» у Володимирі-Волинському та на центральній площі Нововолинська зібрались тисячі людей.

Легенда великого спорту, один із найвідоміших політиків світу, лідер партії «УДАР» Віталій Кличко приїхав на волинську землю до Олександра Киричука, кандидата від партії «УДАР» у 19-му виборчому окрузі та виборців, повідомили у прес-службі партії.

Партію «УДАР» сьогодні підтримує вся Україна – на сході та заході, півдні та півночі, незважаючи на перепони та всупереч провокаціям.

«Олександр Киричук – мій представник в 19-му окрузі, Павло Різаненко – кандидат-мажоритарник від УДАРу в Броварах, Вадим Крівохатько – кандидат по Запорізькому округу та інші… Знаєте, що об’єднує цих людей? Не тільки те, що вони знаходяться в партії «УДАР». Їх об’єднує те, що вони є лідерами підтримки виборців. Влада робить все можливе, щоб зняти цих кандидатів. Наша задача – захистити вибір громадян», – сказав Віталій Кличко.

Виступи лідерів супроводжувалися бурхливими оплесками. Серед багатьох запитань, які лунали від людей, можна виділити два, які сьогодні турбують людей найбільше. Перше: Чи можливе об’єднання «УДАРу» або майбутніх народних депутатів від «УДАРу» з Партією регіонів? Відповіді були однозначні. Олександр Киричук: «Ні за яких умов!».

Віталій Кличко: «Ніколи! Я відповідаю за кожного, хто йде в моїй команді. Киричук – один із нас. В моїй команді люди, які мають такі ж самі цінності, як і я».

Друге: Чому об’єднана опозиція та «УДАР» не виставили спільного кандидата на мажоритарному окрузі? На це запитання Віталій Кличко надав розгорнуту відповідь:

«Ще три місяці тому об’єднана опозиція пропонувала зібратись і поділити округи між собою. Малось на увазі, що Кличко, Яценюк та Турчинов повинні сісти і розподілити: хто від якого округу піде. Але чому лідери політичних сил повинні вирішувати за людей? Впевнений, визначати сильнішого мають люди. Нещодавно разом із «Батьківщиною» ми провели спільне дослідження. В результаті якого і ми і «Батьківщина» зняли «слабких» кандидатів», - сказав Віталій Кличко.

Буквально за два дні ми всі зробимо два вибори, залишивши позначку в двох бюлетенях. Ми проголосуємо за партію, і ми проголосуємо за кандидата-мажоритарника. В кабінці для голосування ми дійсно залишимось наодинці з власним рішенням. Якою бути Україні – вирішувати нам, йдеться у повідомленні.

«Чинна влада сьогодні розповідає про стабільність та міфічне покращення. Я відповідаю цій владі: вас обирали в Раду не для того, щоб ви посадили Тимошенко, не для того, щоб відібрали землю – останнє, чим народ володіє! Вас обирали виконувати волю людей! Не виплачуєте зарплату шахтарям? Не здатні забезпечити лікарів, вчителів, пенсіонерів? Затикаєте рота журналістам законом про наклеп? Не змогли? Не здатні?

Отже, не треба лізти в парламент! Лізуть у парламент хто через суд, хто через гаманець, хто через псевдо-патріотичні гасла. Годинами розповідають з екранів, які вони єдині, які народні, які опозиційні та які вони найкращі.

Ми ведемо в парламент справжню демократичну силу! Ми будемо наносити удар за ударом! По чітко визначених цілях: корупція, безвідповідальність, нерівність, безправ’я, бідність. Ми розіб’ємо режим хабарництва, бандитизму та політичного переслідування. Наша з вами присутність в парламенті – це перемога над злочинним режимом!» – заявив Олександр Киричук.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Киричук необхідний мені в парламенті, – Кличко*
25 жовтень, 2012, 14:35