Волиняни через ПриватБанк придбали понад 2 тисячі залізничних квитків*

Волиняни через ПриватБанк придбали понад 2 тисячі залізничних квитків*

У період післяноворічних і різдвяних вихідних та відпусток мешканці Луцька придбали більше 2 тис. залізничних квитків на найпопулярніші напрямки відпочинку, скориставшись сервісами ПриватБанку: у відділеннях, терміналах самообслуговування та Приват24.

Нагадаємо, придбати квиток на відповідний рейс та обрати найзручніші місця, скориставшись схемою вагону, можна й на спеціальному сайті bilet.pb.ua. або через Приват24 в один клік. Крім цього залізничні квитки можна придбати в будь-якому з 2500 відділень ПриватБанку. Важливою перевагою купівлі залізничних квитків через ПриватБанк є можливість вибору вільного місця в будь-якому вагоні потяга, в той час як у касах вокзалів квитки продаються тільки залежно від формування кожного вагону.

“Користуючись цією послугою ПриватБанку, мандрівники економлять на дорозі до каси, не витрачають час на черги та самі контролюють оформлення залізничного квитка, уникаючи помилок, які може зробити касир, - повідомив керівник напрямку платежів та переказів Північно-Західного РУ ПриватБанку Олександр Нерук. - Сам процес придбання квитка займає всього 2 хвилини”.

Ще одна перевага для мандрівників, що купують білети через ПриватБанк - можливість повернути електронний квиток не виходячи з дому, звернувшись в оnline-чат або за номером телефону 3700 (безкоштовно з мобільного).

“Якщо ви не знайшли відповідного рейсу або місця у вагоні, можна залишити спеціальну заявку, завдяки якій банк викупить квиток для клієнта щойно з'явиться вільне та потрібне місце. Також завдяки системі пасажири можуть обрати варіанти маршрутів з пересадкою, якщо прямий потяг до пункту призначення відсутній або на нього викуплені всі квитки”, - підсумував Олександр Нерук.

Також зазначимо, продаж квитків через сервіси ПриватБанку відкривається за 45 діб до дати відправлення потяга. Електронний квиток з QR-кодом дає право проїзду без обміну на «паперовий» еквівалент.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волиняни через ПриватБанк придбали понад 2 тисячі залізничних квитків*
01 лютий, 2017, 11:30