Щодо чиновниці мерії Луцька відкрили кримінальне провадження

Щодо чиновниці мерії Луцька відкрили кримінальне провадження
Поліція відкрила кримінальне провадження щодо начальника департаменту муніципальної поліції міської ради Юлії Сиротинської.

Нагадаємо, раніше її звинуватили, що під час оплачуваної відпустки в листопаді замість навчання в Львові, посадовець перебувала за кордоном. Власне про це повідомив депутат Луцької міської ради Павло Данильчук.

Як повідомили ВолиньPost джерела в міськраді, у поліції відкрили провадження за ч. 2 ст. 191 Кримінального кодексу України, тобто привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дуже добре, що спокійно жити цей нелюд не може. На чужих сльозах кар'єру робить, замість серця каменюка. На людей зверхньо дивититься, як будто вона богиня. Гидко вимовляти це прізвище.
Відповісти
Завжди багато незадоволених та ображених коли людина починає ПРОДУКТИВНО ПРАЦЮВАТИ ! Значить Сиротинська дійсно на своєму місті!
Відповісти
Оскільки гарно працює міська рада і направила її на навчання, а вона за свої кошти за кордон щоб здобути нові знання і поділитись ними з Лучанам. Молодець так тримати і далі. А влада кримінальні провадження відкриває.
Відповісти