Харчування для маленьких українців подешевшає, - ЗМІ

Харчування для маленьких українців подешевшає, - ЗМІ
Кабмін прийняв постанову, згідно з якою з вітчизняних виробників дитячого харчування не будуть стягувати податки на прибуток.

Про це 26 жовтня повідомила ТСН.

У відповідності зі статтею 154 Податкового кодексу України звільняється від оподаткування прибуток підприємств, отриманий від продажу на митній території України продуктів дитячого харчування власного виробництва, спрямований на збільшення обсягів виробництва та зменшення роздрібних цін таких продуктів, – йдеться у повідомленні Кабміну.

Уряд очікує, що прийняття постанови дозволить виробникам використовувати прибуток від реалізації продукції для збільшення їх випуску, що забезпечить внутрішній ринок якісною конкурентоспроможною вітчизняною продукцією за доступними цінами. Нагадаємо, раніше у виробників дитячого харчування хотіли відібрати пільги, що призвело б до росту цін на їжу для немовлят.

Нагадаємо, у цьому році магазини піднімали ціни на імпортне дитяче харчування вже 4 рази, або з 30 до 36 грн за упаковку суміші. В середньому, на годування однієї дитини магазинною продукцією батьки витрачають за тиждень близько 150 гривень.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: діти, гроші
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Харчування для маленьких українців подешевшає, - ЗМІ
26 жовтень, 2012, 13:33