Хворий волинянин мешкає у жахливих умовах

Хворий волинянин мешкає у жахливих умовах
Волинянин Володимир Пилипюк мешкає у старій холодній хаті, яка опалюється тільки слабеньким вогником конфорки на газовій плиті.

Про це повідомляє Місто Вечірнє.

Слабеньке тепло в хаті дає запалена конфорка газової плити. Чоловік спить одягнутий, у зимовому одязі. «Як відключать газ і відріжуть світло, то й погрітися не буде чим, у суцільній темряві сидітиму. Як жити? Руки на себе накласти чи що?» – запитує зі сльозами.

Чоловік працював у колгоспі, армійську службу проходив у Чечні, мав дружину і дочку. Офіційно не розлучений, але з дружиною та донькою жодних стосунків не підтримує.

Улітку минулого року померла мама. Після похорону сестра вмовила брата віддати їй нараховані за здані в оренду батьківські паї 8 тисяч гривень. Обіцяла поділитися, а насправді залишила хворого брата без копійки. Тож у нього немає коштів на те, щоб лікуватися, виробити статус інваліда. У чоловіка спинно-мозкова грижа (перетерлися хрящі, є відповідний рентгенівський знімок) і втрачений зір.

Він потребує термінового операційного втручання. Зросла плата за газ і світло. І у випадку несплати йому погрожують відрізати газ і світло.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
чим можна допомогти??
Відповісти