«Одужуйте! Луцьк - з Вами!» У Facebook флешмоб на підтримку Миколи Романюка

«Одужуйте! Луцьк - з Вами!» У Facebook флешмоб на підтримку Миколи Романюка
Після офіційного повідомлення про госпіталізацію міського голови Луцька Миколи Романюка Facebook заряснів повідомленнями на підтримку мера.

Десятки людей різних соціальних прошарків та професій залишають повідомлення, в яких бажають міському голові швидкого одужання, а родині Миколи Романюка терпіння.

Так, приміром волонтер Наталія Чуль пише:

"Микола Ярославович Микола Романюк обов'язково одужуйте! Луцьк - з Вами! Терпіння та стійкості вашій родині!"

Майданівець, депутат Луцької міської ради Артем Запотоцький:

"Микола Ярославович, у нас ще багато роботи в Луцьку. Одужуйте. Думаю всі лучани підтримують мене. А родині голови бажаю терпіння і не слухати злі язики".

Волонтер Юрій Сковорода:

"Впевнений, що усі лучани об'єдані в прагненні якнайшвидшого одужання очільника міста Миколи Романюка! Спільна позитивна думка та молитва надзвичайно сильна! Ще багато корисних справ для міста в планах нашого мера, які він виконає після одужання! Терпіння родині та здоров'я Миколі Ярославовичу!"

Організатор масових заходів Валерій Пельц:

"Тримайтесь!!! Ще багато хороших справ попереду!"

Волонтер Руслан Теліпський:

"Пане голово - шановний Микола Романюк! Від щирого серця зичу вам найшвидшого одужання! Друзі-лучани - підтримайте даний флешмоб і проявіть свою християнську позицію у цей найвідповідальніший момент, коли слово і молитва можуть чудодійно зцілити будь-яку людину, навіть і від найтяжчої хвороби!"

Керівник обласної Спілки учасників АТО Вадим Ваврищук:

"Микола Ярославович...Волинські Кіборги-десантники моляться за ВАС.Ми вистояли й Ви вистоїте"

Журналіст Влада Жорняк:

"Нехай все буде добре! Якомога швидшого одужання і довгих років життя!"

Журналіст Олена Лівіцька:

"Миколо Ярославовичу, одужуйте. Тисячі краян Вас люблять, підтримують і просять Бога про те, щоби ви були здорові і обов'язково повернулися у стрій!"

Волонтер і режисер Сергій Шараєвський:

"Микола Романюк, баптистські церкви моляться за Вас. Одужуйте! Хай Бог допомагає!"

Волонтер Наталія Ариванюк:

"Хочу висловити слова підтримки нашому меру Романюку Миколі Ярославовичу та усій сім'ї! Сили Вам, здоров'я! Молимось за Вас! Ви нам дуже потрібні! Одужуйте"

Лучанка Наталія Бабула:

"Миколо Ярославовичу...ніколи не пишу пости у фейсбук...але завжди читаю Ваші. Сьогоднішня звістка просто пече вогнем... Тому пишу...і вірю, що Ви це прочитаєте... Адже завжди читаєте!

Миколо Ярославовичу, молю Вас, боріться! Ви мусите повернутись! До коханої сім'ї, до рідної родини, до свого міста! Бо ті ліхтарики, яких Ви у ньому так багато запалили, не горітимуть так яскраво без Вас!

Так хочеться щоб Ви зустрічали в приймальні з усмішкою і словами "Зин, зин...приду домой - там ты сидишь" (багато зрозуміють). Завжди дотепні жарти, невичерпне джерело людяності, щирості, турботи. І цей азартний вогник у очах, коли відкриваються все нові перспективи зробити місто кращим.

Миколо Ярославовичу, у Вас дуже велика родина! Ми всі лучани у молитві за Ваше одужання. Чекаємо на Ваше повернення! Боріться! Задля рідних...задля нас...задля добрих справ! Поверніться!"

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А укропи вже потирають свої руки в крові
Відповісти
Реально найкращий мер! Швидкого одужання, Миколо Ярославовичу!
Відповісти
Ті укропи то холопи, в них ні совісті, ні честі, всі нормальні лучани молять Бога за одужання Миколи Ярославовича-найкращого мера і людини в світі!!!
Відповісти
Ті укропи то холопи, в них ні совісті, ні честі, всі нормальні лучани молять Бога за одужання Миколи Ярославовича-найкращого мера і людини в світі!!!
Відповісти
Вічна пам'ять!!!
Відповісти
Як гарно і приємно читати...такі слова.!!Незнала вас особисто але в очах те фото де ви на кухні готували вечерю і запрошувпли усіх...нажаль таки не вспіла приїхати.Земля вам пухом і вічна память!!!
Відповісти
Тіло загиблого у боях на Донбасі капітана Маріса Камінського привезуть на Волинь 4 лютого. Оце герой!!!!!
Відповісти
Останні новини
«Одужуйте! Луцьк - з Вами!» У Facebook флешмоб на підтримку Миколи Романюка
03 лютий, 2017, 08:30