На Волині «Свободу» викреслили з бюлетенів

На Волині «Свободу» викреслили з бюлетенів
У Старовижівському районі Волинської області на окремих дільницях напроти ВО «Свобода» у виборчих бюлетенях проставлено штамп «вибула».

Цю інформацію повідомив заступник голови Старовижівської районної організації ВО «Свобода» Анатолій Лавренчук, пише прес-служба партії.

Зокрема, у селі Нова Вижва на дільниці №070858 у всіх виборчих бюлетенях напроти ВО «Свобода» проставлено штамп – «вибула». Голова зазначеної дільничної виборчої комісії, яка представляє Партію регіонів, Оксана Каменська, підтвердила цей факт. Вона пояснила його наступним чином: «Я почула, що «Свобода» вибула, тому і проставила штампи».

Така ж ситуація, за даними Анатолія Лавренчука, спостерігається на ще кількох виборчих дільницях Старовижівського району.

«Ми вважаємо такі факти черговим проявом справжніх намірів влади – сфальсифікувати результати виборів на свою користь», - наголосив заступник голови Старовижівської районної організації ВО «Свобода».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Партія ригонів - ще раз двоводить курс на СТАБІЛЬНІСТЬ І ПРОЦВІТАННЯ... корупції!!!
Відповісти
як це - почула?!
А якби почула, що їй вішатись треба, то повісилася би?
Відповісти
Ця ригіональна бидлота хоче крові -- вони отримають!!
Відповісти
Приходять члени дільничної виборчої комісії до одинокої 90-річної бабусі і на її запитання,чи є в списку "Свобода"? Відповідь чітка:-Ні,немає,вона перейшла до іншої партії(напр.ПР,або КПУ...).І людина голосує за ту партію,яку ДВК зацікавлена "проштовхнути" до ВР.Про такі випадки "чесного" голосування розповідають,шо помічені в Луцькому,Маневицькому
та Любешівському р-нах...
Відповісти