Башкаленко привітав автомобілістів із професійним святом*

Башкаленко привітав автомобілістів із професійним святом*
Голова Волинської обласної організації Партії регіонів Олександр Башкаленко привітав автомобілістів та дорожників із професійним святом.

У привітанні політик щиро привітав працівників галузі із професійним святом.

Як зазначив Башкаленко, завдяки їх роботі транспортна система Волині з кожним днем удосконалюється. Сучасні транспортні шляхи стають ознакою модернізації життя, свідченням стабільного розвитку держави та пов’язують область з усіма регіонами нашої держави та сусідніми країнами.
Це свято всіх, від кого залежать комфорт та безпека пасажирів, своєчасність здійснення перевезень, успішний розвиток народного господарства.

Саме на вас покладаються важливі завдання високоякісних перевезень та розширення автомобільних мереж, що є вагомим внеском у зміцнення економіки нашої держави.
Це свято об’єднує між собою професіоналів та автолюбителів. Вітаю усіх, хто вдень і вночі працює на автобусах, легковому та вантажному транспорті. Ви сидите за кермом різних авто, але усі ви – на одній дорозі. Від вашої майстерності та якості роботи дорожників, які забезпечують будівництво та ремонт доріг, залежить своєчасність здійснення перевезень та безпека пасажирів, зазначається в повідомленні.

Політик щиро побажав всім працівникам автомобільного транспорту та дорожнього господарства щастя, добробуту, нових трудових здобутків, невичерпної енергії, міцного здоров’я.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Башкаленко привітав автомобілістів із професійним святом*
26 жовтень, 2012, 16:20