У ПриватБанку можна замовити картки з індивідуальним дизайном*

У ПриватБанку можна замовити  картки з індивідуальним дизайном*
Прийшов лютий і закохані рахують дні до початку весни та свята кохання - 14 лютого. Придумують як незвично привітати та приємно здивувати свої половинки. Відомо, що стан закоханості надихає на творчі кроки. В цьому всім може допомогти інноваційний ПриватБанк, бо випускає картки з індивідуальним дизайном. Тож здивувати свою кохану чи коханого можна оригінальним подарунком до Дня закоханих.

Замовити картку можна в декілька кліків уже зараз на сайті ПриватБанку і забрати її в будь-якому з 57 відділень ПриватБанку на Волині або чекати на доставку кур’єром. Валентинки, ліричні вірші, романтичні зізнання у коханні, спільні селфі, квіти, весна, шоколад - це далеко не весь перелік того, що ПриватБанк може зобразити на картці з індивідуальним дизайном.

“Щоб замовити таку картку, потрібно виконати декілька простих кроків на сайті ПриватБанку carddesign.privatbank.ua .Зокрема, обрати тип картки (Універсальна миттєва, Універсальна Голд чи Картка для виплат), завантажити необхідне фото чи картинку для дизайну картки. Якщо картка призначена для третьої особи - поставити позначку “Карта у подарунок”, обрати будь-яке зручне із 57 відділень ПриватБанку на Волині для отримання картки або ж замовити доставку кур’єром, - розповідає керівник напрямку “Кредитні карти” і “Gold-клуб” Північно-Західного РУ ПриватБанку Наталія Костюшок. - Випуск однієї картки з будь-яким оригінальним дизайном для закоханих коштує лише 99 грн”.

Крім цього, за аналогією “парні чашки, футболки для закоханих” у ПриватБанку можна замовити і парні картки з індивідуальним дизайном. Дві картки, наприклад, з написами “LO” і “VE” або ж з текстом на одній картці - “Я кохаю красиву і недоступну” та з текстом на другій - “Піду нафарбуюсь і заховаюсь у сейф” чи з однаковими картинками, фотографіями будуть випущені максимально швидко після замовлення вищевказаним способом на сайті ПриватБанку.


Активувати картки з індивідуальним дизайном закохані зможуть самостійно за допомогою банкомату або ж звернутись до співробітників банку в будь-яке відділення ПриватБанку.

Головні переваги карткового рахунку в ПриватБанку:

1. Кошти можна на картку переказати цілодобово за допомогою Приват24 або в будь-якому банківському відділенні.

2. У будь-якому банкоматі будь-якого банку по всій території Україні можна зняти гроші без комісії.

3. Карткою можна оплачувати безконтактно. Картки ПриватБанку з технологіями Visa payWave та MasterCard PayPass/Contactless надають можливість безконтактного проведення оплат шляхом піднесення картки до платіжного термінала. До порогової суми чеку підпис власника картки або введення ПІН-коду не потрібні.

4. ПриватБанк дає можливість дистанційно керувати своїми рахунками за допомогою мобільного телефону (SMS-банкінг і платежі за безплатним телефоном 3700) і через Інтернет (“Приват24”).

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У ПриватБанку можна замовити картки з індивідуальним дизайном*
06 лютий, 2017, 11:00