Розповіли, скільки волинян отримують субсидії

Розповіли, скільки волинян отримують субсидії
На Волині субсидії для відшкодування оплати житлово-комунальних послуг у грудні 2016 року отримали 197,2 тисяч домогосподарств, або 58,5% їх загальної кількості.

Про це інформує Головне управління статистики у Волинській області, - пише Волинська правда.

У 2016 році субсидії призначено 229,5 тис домогосподарств, з них у міських поселеннях – 132,7 тис домогосподарств, у сільській місцевості – 96,8 тис домогосподарств.

Загальна сума призначених субсидій становила 185,8 млн грн. Середній розмір призначеної субсидії в розрахунку на одне домогосподарство становив 809,6 грн (у 2015р. – 500,0 грн).

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А я рахую підхід д отримання субсидій неправильний.Її отримують забезпечені люди.Наприклад, у мене сусіди, діти працюють у Польщі,чоловік у приватника також неоформлений.Заробляють по 25 тисяч один за місяць. І за 4-кімнатну квартиру платить500 грн.Та ще й сміється-то ви дуні,чого працюєте оформлені.У селі держать по 70 кабанів,по 4 корови.городу мають по 20 га і одержують субсдії,бо вони бідні.Щоб дати субсидію,то потрібно перевірити всі статки, але,щоб всі працювали офіційно,хто прописаний обов"язково.Або маж три квартири і на всі має субсидію та здає квартирантамю.Ото розумно.А ми всі прцюємо офіційно в бюджетних організаціях і субсидія не виходить.Платимо податки на багатих людей.
Відповісти