На Волині водій маршрутки нахамив учаснику АТО

На Волині водій маршрутки нахамив учаснику АТО
Водій маршрутки «Луцьк-санаторій «Лісова пісня» відмовив учаснику бойових дій із села Вілиця Шацького району в безкоштовному проїзді.

Інцидент трапився у вівторок, 7 лютого, Луцьку, - пише Мирослава Цюп’ях на шпальтах Район. Шацьк.

Уродженець Вілиці, а нині житель Луцька В’ячеслав Борсук планував доїхати до Шацька і чекав на маршрутку на зупинці біля хлібозаводу. Транспорт на вимогу учасника АТО зупинився. Проте, коли В’ячеслав показав водієві посвідчення учасника бойових дій, той сказав з питань безкоштовного проїзду звертатися в касу автостанції, наголосивши при цьому, що вільних місць немає.

Учасника АТО його слова не переконали, оскільки він бачив, що вільні місця таки були. Незважаючи на протест водія, В’ячеслав сів у маршрутку.

У Шацьку до автостанції прийшли місцеві ветерани АТО, аби зафіксувати порушення прав учасників АТО на пільговий проїзд. Активісти записали номер маршрутки, дізналися ім’я та прізвище перевізника, а також викликали поліцію.

Вдалося їм порозмовляти і з водієм. Він не лише не визнав своєї вини, а й дорікнув В’ячеславу: «Держава вам і так забагато дає, а нам ніхто не виплачує компенсації».

В’ячеслав Борсук рік відслужив по мобілізації в 36-й бригаді морської піхоти і сапером у групі інженерного забезпечення, зараз уже 6 місяців проходить контрактну військову службу в 14- й окремій механізованій бригаді.

Коли я проходив реабілітацію у Львові, то з Шацька мусив повністю проплачувати проїзд. А от зі Львова до Шацька завжди їхав безкоштовно. Показував посвідчення учасника бойових дій, після чого мені видавали квиток, проте грошей за нього не брали», - обурюється волинськими порядками військовий.

Підтримав побратима голова громадської організації «Ветерани АТО Шацького району» Ярослав Крат. З його слів, водій повинен був запропонувати учаснику АТО взяти квиток на пільговий проїзд на найближчій автостанції, проте перевізник цього не зробив.

«Проблема стоїть дуже гостро не лише в Шацькому районі, а й по всій області. Держава гарантує захисникам право на безкоштовний проїзд, а в реальному житті бійці стикаються з хамством водіїв і кричущим беззаконням», - зауважив Крат.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Расстрелять!
Відповісти
Якби цей нахабний водій померз в окопах ,коли кулі свистять біля тебе ,тоді він змінеив баи своє ставлення до наших воінів ,а так ця паскуда сидить в теплі і гребе грощші ,ще й пельку свою відкриває .Чому газета не пише прізвище цього героя ,щоб сусіди знали з ким поряд живуть і могли плюнути йому вслід . .
Відповісти
давно пора розганяти цих рагульскіх перевізників сцаними тряпками, відати маршрути нормальним людям....
Відповісти
кругом одні "витірали"! Хто ж на них працюватме?
Відповісти
Цяцю-лялю обідили
Відповісти
Останні новини
На Волині водій маршрутки нахамив учаснику АТО
07 лютий, 2017, 15:49