ПриватБанк в Авдіївці працює, незважаючи на обстріли*

ПриватБанк в Авдіївці працює, незважаючи на обстріли*
У прифронтовій Авдіївці ведуться відновлювальні роботи, але ситуація залишається напруженою.

Тривають поодинокі обстріли промзони, околиць міста та позицій збройних сил України. Незважаючи на обстріл з боку бойовиків, у центрі міста (вул. Молодіжна, 7) продовжує працювати в штатному режимі відділення Східного РУ ПриватБанку «Авдіївське».

Як відомо, різке загострення ситуації в районі Авдіївки спостерігалося з неділі, 29 січня. У результаті жорстоких обстрілів з боку бойовиків так званої ДНР місто залишилося без електроенергії, водопостачання та практично без опалення. Загиблі та поранені були як серед бійців, так і серед мирних жителів.

«Через потужні обстріли та відсутність електроенергії ми змушені були призупинити роботу відділення і в понеділок не працювали, – згадує співробітник відділення «Авдіївське». – А у вівторок вже підключили резервний дизель-генератор і змогли відновити роботу. Причому працювали і каса, і банкомати, і термінал самообслуговування. Звичайно, було страшно, але кожен виконував свою місію на своєму місці».

ПриватБанк з перших днів відновлення бойових дій ініціював збір коштів на допомогу жителям Авдіївки.

«Ми, звичайно, не могли залишитися осторонь, – повідомили в прес-службі банку. – Провели екстрену закупівлю необхідного на гроші, зібрані співробітниками та клієнтами банку в рамках минулих благодійних кампаній, і запустили новий благодійний марафон на допомогу всім постраждалим за останні дні на Сході України».

На сьогодні, 07.02.2017 р., відділення ПриватБанку «Авдіївське» працює в повному складі в стандартному режимі. У будні дні відділення відкрито з 8:30 до 17:30, у суботу – з 9:00 до 13:00. Працюють встановлені у відділенні два банкомати та три термінали самообслуговування, а також встановлені в магазинах міста банкомат і два ТСО.

У магазинах міста оплатити покупки можна банківськими картками – працюють усі POS-термінали.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.