«Ми не порушники»: волинські лісівники влаштували акцію під Волиньрадою

«Ми не порушники»: волинські лісівники влаштували акцію під Волиньрадою
Близько 200 працівників лісгоспів Волині приїхали на акцію до приміщення Волинської обласної ради. Вони не згодні з рішенням ради щодо недовіри головному лісівнику Олександру Кватирку.

Акція розпочалася вранці 8 лютого.

За словами голови обласної профспілки лісівників Павла Матіюка, насправді вони не вчиняли тих порушень, про які говорили депутати обласної ради під час сесії, а саме – розкрадання лісу та створення штучної заборгованості.

«Вони говорили так, ніби нас всіх треба посадити в тюрму, це неправда. Ми не злодії», – заявив він.

Матіюк заявляє, що під керівництвом Кватирка волинські лісівники працюють ефективно, зокрема за минулий вдалося відновити базу відпочинку на озері Світязь, а також перерахувати кошти для допомоги лісництвам в південних та східних областях. «Нам ніхто не дає ні копійки, тому наша вимога – не заважати працювати», – пояснює він.

Акція триває.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 15
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ліс саджати - не з трибуни виступати)))І що там складного? А от ліс красти. то вже інша справа. Холуї Кватирка. І не соромно захищати злодія?
Відповісти
Так правильно ви не злодії, ви злодюги і кватиркові ср...ко лизи!
Відповісти
Лісники ! Хто з Вас поіхав на мітинг без вказівки зверху? А ліс крадуть по-трохи Ви це добре знаєте!
Відповісти
Зайдіть до кожного на подвіря а особливо в хату і стане ясно, злодій він чи ні. Депутати, перепишіть адреси й передайте журналістам. Оце буде ржачка.
Відповісти
ви не злодії??? а хто ж тоді
Відповісти
Лісники наші! хто з Вас з доброі волі поіхав на мітинг без вказівки зверху? А ліс потрошку крадуть це правда!
Відповісти
морди понаїдали мабуть з голодухи і поїхали з приказу А де управлінці сидять жопи гріють поки ви мерзнете вони каву пють і коменти пишуть тихенько А дехто грошики рахує
Відповісти
Ліс розкрадати - не з трибуни виступати. Так тре було написати. А садити ви ж не садите. Вирішили, що сам наросте. Відновлення самосівом, здається, це у вас називається.
Відповісти
Ми приїхали виключно з власною волі, власним коштом і без вказівок зверху. А підказав нам їхати один Бодьо, якого всі добре знають))) Начальників можете міняти любих, керуватиме все-одно Бодьо)))
Відповісти
Стадо під наглядом

Відповісти
1. Це та брава команда, котра вирубала молоді сосни для купання Кватирка в о. Світязь?
2. Це та команда Кватирка, яка в звіті показала на десятки тисяч кубометрів експортованої деревини ніж показала митниця?
3. Це та команда, яка найняла шкільний автобус для поїдки в Луцьк на захист Кватирка, а із сіл, де закрили школи діти пішком через хурделицю на уроки?
4. Це ті захисники Кватирка, які в один голос кажуть, що екоінспектори брешуть, держаудитслужба - брехуни, фіскальна служба - бреше, держлісагенство - теж не правду пише!!! А от кватирко - месія для лісового господарства Волині.
Відповісти
А збитки в 122 млн. грн. ? - на хрена потібні такі лісівники...
Відповісти
Молодці хлопці! відстоюйте свою думку!
звертаюсь до "розумних" коментаторів: всіх однією міркою не міряйте, якщо у вашій компетенції слухати когось, та як було написано "лизати ср***"- не судіть по собі!
Відповісти
А можна фото автобусів, якими привезли пікетуючих?
Відповісти
Згадайте як проводився збір підписів проти призначення Кватирка, а зараз навпаки.Частина з вас на гачку у керівництва,що змущує попирати честю і порядністю справжніх ЛІСОВОДІВ.Згадайте лісника,який в роки війни вигнав з лісу і німців і партизан.Не все вирішує "бабло".Майте людську гідність і порядність.
Відповісти
Останні новини
«Ми не порушники»: волинські лісівники влаштували акцію під Волиньрадою
08 лютий, 2017, 11:14