ПриватБанк і MasterCard нагородили переможця акції поїздкою у Берлін*

ПриватБанк і MasterCard нагородили переможця акції поїздкою у Берлін*
ПриватБанк привітав Євгена Рудченка, переможця акції Mаstеrcard для власників преміальних карток, й урочисто вручив сертифікат для двох осіб на відвідання Берлінського міжнародного кінофестивалю.

Сертифікат на поїздку включає в себе проїзд, проживання в Берліні й відвідання кінопоказів у рамках фестивалю, а також різноманітні розважальні заходи від Mastercard® Priceless Surprises.

Виграти подорож на Берлінале й отримати унікальну можливість опинитися за лаштунками однієї з найгучніших кіноподій світу можна було, розраховуючись преміальною карткою Mastercard на POS-терміналах у торгових точках та онлайн у період з 20.10.2016 до 20.12.2016. Акція проходила серед учасників програми винагород Masterсard® Rewards.

Традиційно щороку в лютому Берлін стає Меккою для кінематографістів і поціновувачів кіно. Берлінале є одним з найпрестижніших і найбільш відвідуваних кінофестивалів. А 67-й Берлінський міжнародний кінофестиваль обіцяє зібрати найяскравіших зірок сучасності на одному червоному килимі.

«Преміальна картка Mastercard – не лише зручний і надійний платіжний інструмент та якісні сервіси. Це завжди можливість отримати більше – винагород, подарунків, та навіть безцінних сюрпризів і вражень. Сьогодні ми щасливі подарувати нашому карткодержателю можливість відчути себе частиною захопливого світу кіно на одному з найпрестижніших світових фестивалів», – підкреслила Наталя Байдала, директор з маркетингу Mastercard в Україні, Грузії, Молдові та країнах Центральної Азії.

«Я дуже часто беру участь в акціях. Уже близько двох років я клієнт ПриватБанку. Починав користуватися звичайними картками, потім – Gold, а пізніше перейшов на Platinum, яка для мене має дуже цінні переваги. Майже одразу зареєструвався в програмі Masterсard Rewards. Колись навіть виграв невеликий подарунок завдяки їй. Але такий масштабний – вперше. Дуже радий цій перемозі. Дружина досі не вірить, що ми їдемо на Берлінале», – розповів Євген Рудченко.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
ПриватБанк і MasterCard нагородили переможця акції поїздкою у Берлін*
08 лютий, 2017, 18:00