Волинські дитсадки – переповнені

Волинські дитсадки – переповнені
На Волині зменшується показник переповненості дошкільних навчальних закладів.

Про це йшлося 9 лютого під час засідання колегії управління освіти, науки та молоді Волинської ОДА, - повідомляє Волинський інформаційний портал.

Начальник управління освіти, науки та молоді Людмила Плахотна розповіла, що нині в області функціонує 435 дошкільних навчальних закладів та 50 навчально-виховних комплексів, у складі яких діють дошкільні відділення. У них виховуються 38,359 тисячі дітей від 2 до 6 років.

Загалом в області дошкільною освітою охоплено 87% від загальної кількості дітей (загальнодержавний показник – 84 %). Завдяки створенню 861 додаткового місця вдалося зменшити переповнення садочків. Якщо у 2015 році на 100 місць припадало 136 діток, то торік – 126 дітей.

В області запроваджують практику повернення з довгострокової оренди приміщень дошкільних закладів, які використовувались не за прямим призначенням. Так, у 2016 році відкрили дошкільний заклад № 41 у Луцьку (80 місць), завершили капітальний ремонт частини приміщення дошкільного навчального закладу № 14 у Ковелі (4 групи – 80 місць), введено новобудову окремого корпусу ДНЗ № 1 у Ківерцях (4 групи – 80 місць).


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинські дитсадки – переповнені
09 лютий, 2017, 14:22