Активіст позивається до Сапожнікова

Активіст позивається до Сапожнікова
Володимир-Волинський міський суд розпочав розгляд справи про визнання протиправними дій виконкому Нововолинської міськради та мера Віктора Сапожнікова за адміністративним позовом активіста Анатолія Бідзюри.

Про це пише Буг.

У своєму позові Бідзюра просить суд визнати протиправною відмову міської влади у наданні інформації на його запит від 11 листопада 2016 року та зобов’язати відповідачів надати публічну інформацію. Мова йде про рішення, що стосуються виділення житла, нежитлових приміщень, а також виділення коштів з міського бюджету протягом 2007-2016 років.

Виконавчий комітет відповів, що не може законно зберігати та поширювати інформацію про осіб, які реалізували право на житло і на землю.

Варто зазначити, що на судовий розгляд у Володимир-Волинський не з’явились представники міської влади. У письмовій заяві до суду вони попросили відкласти попереднє судове засідання на кінець лютого. Мовляв, змушені брати участь у багатьох інших судових процесах.

Суддя Ігор Вітер, заслухавши думку з цього приводу позивача та його представника, все ж таки вирішив розпочати попереднє судове засідання.

На ньому суддя ознайомився з позовом, вислухав позицію присутньої сторони та виніс ухвалу, яка передбачає призначення судового розгляду по адміністративному позову Анатолія Бідзюри на 22 лютого.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.