На Волині триває кулінарний аналог #22PushUpChallenge

На Волині триває кулінарний аналог #22PushUpChallenge
У селі Вишнів Любомльського району для бійців на передовій приготували 22 відра вареників.

Про це пише Район. Любомль.

Поки одні віджимаються під час участі у флешмобі #22PushUpChallenge на підтримку воїнів АТО, інші теж піклуються про захисників і продовжують свій, кулінарний. Вареники, які вони готують, поїдуть до бійців на передову. На кухні школи у селі Вишнів робота кипіла: головний організатор Людмила Лисенко з Валентиною Дударчук варили картоплю, парили капусту, вимішували фарш.

«На цей раз меню вдалося доповнити ще й гарніром: салатами зі столового буряка та моркви, а також накрутити сала з часником, аби наших захисників не брала застуда», – розповіла Лисенко.

Директор школи Володимир Міщук ще на лінійці оголосив про збір продуктів для приготування страв бійцям на Схід та розподілив, хто і що має принести.

«У мене на очі наверталися сльози, коли й учні молодших класів давали по три картоплини і цибулини. Вони ж ще маленькі, їм важко портфель із книжками нести, але хочуть теж хоч чимось допомогти», – поділилася побаченим кухар їдальні Валентина Іванівна.

Близько тридцяти людей трудилися на спільну справу. Діти старанно розмальовували відра та клеїли на них листівки з побажаннями. А також знімали пробу з вареників.

Демобілізований боєць Юрій Корольчук із Любомля місив тісто, два Олександри із Вишнева – атовець Лисенко та волонтер Положевець – вправлялися з качалками.

«Всі ми робимо хорошу справу, завдяки якій бійці на передовій відчувають себе потрібними. Хлопці розуміють, заради кого ризикують життям. Я бачила їхні вдячні очі, коли розвозила передачки. Для них дуже важлива наша підтримка. Завдяки цим домашнім смаколикам вони, хоч подумки, можуть потрапити в теплий дім до найдорожчих людей», – розповіла волонтерка з Любомля Ольга Савош, в якої ця війна забрала брата Анатолія Федчишина.

Цього разу до кулінарних посиденьок долучилися й представники Любомльського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Всі творчі доробки та приготовлені страви вже повіз на передову Олександр Положевець. А господині запевнили, що незабаром знову зберуться на шкільній кухні та наготують ще чогось смачненького.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Волині триває кулінарний аналог #22PushUpChallenge
10 лютий, 2017, 17:45