Студенти залякані і голосують за Палицю, - спостерігачі Кравчука

Студенти залякані і голосують за Палицю, - спостерігачі Кравчука
На одній з виборчих дільниць у Луцьку, яка знаходиться у гуртожитку Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки, «чергує» проректор вузу, а студенти масово голосують за кандидата в народні депутати Ігоря Палицю, який є головою наглядової ради університету, - стверджує, посилаючись на інформацію спостерігачів, Юрій Королюк – довірена особа кандидата у народні депутати Петра Кравчука.

Спостерігачем на дільниці № 071074 в гуртожитку Східноєвропейського національного університету на проспекті Молоді 8а у Луцьку є проректор з навчальної роботи Світлана Гаврилюк. Її зафіксував (на фото) репортер ВолиньPost.

Юрій Королюк стверджує, посилаючись на слова спостерігачів, що через присутність керівника вузу на дільниці студенти «масово» голосують саме за Ігоря Палицю.

Нагадаємо, за інформацією координатора виборчих програм Громадянської мережі ОПОРА у Волинській області Михайла Шелепа деканів факультетів Східноєвропейського університету імені Лесі Українки та їх заступників у день виборів попросили оформитися як спостерігачі, які контролюватимуть явку студентів і хід голосування.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: вибори-2012
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Якби Кравчук був головою наглядової ради і стільки добра зробив студентам, то голосували б за Кравчука. А так, навіщо голосувати за Кравчука? Лише тому, що він підлизався до опозиції і йде під її прапорами?
Відповісти
Але й журналюги, в одній замітці стільки неточностей. По-перше, в гуртожитку по Молоді студенти не проживають, по-друге, це проректор з навчальної роботи, а з науквої взагалі чоловік, виправте!!! А то складається враження, що довірена особа "намолола" абищо! Хто прочитає, одразу помітить замовний характер, та ще й з такою кількістю неправдивої інформації!!!
Відповісти
Правда в тому, що студенти у гуртожитку №5 не живуть. Будь-хто може зареєструватися як спостерігач, незалежно від посади.Як можна свої химерні думки (Шелепа) видавати як дійсність?
Відповісти
Я проректор може контролювати явку студентів у викладацькому гуртожитку?
Відповісти
Пані Світлано Гаврилюк, вам не соромно?!! Фе!!!
Відповісти