Волонтери здійснили мрію сина волинського Героя

Волонтери здійснили мрію сина волинського Героя
Волонтери та благодійники здійснили мрію сина волинського військового, який загинув на Сході.

Про це повідомили ініціатори проекту «Діти небесного легіону».

ЧИТАТИ БІЛЬШЕ ПРО ДІТЕЙ НЕБЕСНОГО ЛЕГІОНУ

Хочете допомогти? Звертайтеся за цими контактами: 050-973-44-84; 099-750-85-38; 098-948-14-50.

"Сьогодні (11 лютого 2017-го, - ред.) 8 років виповнилось Дмитрику Зелінському, котрий мріяв на День Народження отримати акваріум. Більш детальніше про дитину та про його батька Василя, що загинув під час виходу з оточення в бою під Іловайськом ви можете прочитати тут", - пише один з координаторів проекту Руслан Теліпський.

"Акваріум від щирого серця передала для Дмитрика луцька активістка Наталка, тому МдС залишалось його адаптувати та прикрасити! Ми звернулись до Зоомаркету «Природа» (пр. Волі 39а, їхній сайт: priroda.navolyni.com ) і нам пані Анастасія не тільки пішла на зустріч, але й всі роботи (підігрів, лампа, декор) оформила безкоштовно. А щоб рибки які схоче Дмитрик припали йому до душі – подарувала від себе сертифікати для дитини на 100 грн!"

"А привітати Дмитрика ми змогли у ТРЦ ПортCity під час щомісячного дозвілля для родин Небесного Легіону Волині в рамках спільного проекту МдС з керівництвом торгівельно-розважального закладу Порт Сіті під символічною назвою "Мирне Небо". І Дмитра і іншого іменинника Богдана ми великою юрбою у понад 100 осіб сердечно привітали! Порт Сіті теж не став осторонь цієї події, подарувавши хлопцям від себе пакунки зі стильними подарунками!"

"Ще один подаруночок Дмитрику передали дівчата з фундації Святого Миколая, подарувавши дитині повітряного змія!"

"Варто також зазначити, що завдяки старанням МдС Дмитрик Зелінський бере участь у програмі
"Старший брат" - наставництво для дітей героїв АТО (раджу усім вдовам та волонтерам підписатись під їньою групою), яку успішно втілює по всій Україні Львівська освітня фундація під керівництвом Marianna Kaspryshyn! Тому нам дуже приємно, що до численних привітань доєдналась і наставниця Дмитрика в програмі «Старший брат» Яна Цапюк, приготувавши свій персональний дарунок та велику гелеву кульку із цифрою «8»!"


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.