Українки привезли 4 «золота» з престижних легкоатлетичних змагань

Українки привезли 4 «золота» з престижних легкоатлетичних змагань
Чотири українські легкоатлетки вибороли найвищі нагороди на легкоатлетичному турнірі eeting Feminin du Val d'Oise, який відбувся у Франції.

Про це повідомляє Gazeta.ua

Біг на 400 м виграла Ольга Земляк. Вона перемогла з результатом 52,39 с, встановивши особистий рекорд на цій дистанції в закритих приміщеннях. Другою фінішувала українка Ольга Бибик - 53,29 с. Тетяна Мельник виступала у фіналі «Б» і була там третьою - 54,65 с.

Ольга Ляхова
стала найкращою на дистанції 800 м. - 2.03,04 хв. Ганна Плотіцина впевнено перемогла на дистанції 60 м із бар'єрами, подолавши її за 8,08 с.

Юлія Чумаченко
була поза конкуренцією в секторі для стрибків у висоту. З результатом 1,88 м вона виграла змагання. Як переможниця українка вийшла на наступну висоту - 1,90, яку теж подолала з першої спроби.

Марина Кіліпко була другою у стрибках із жердиною - 4,40 м. Після двох невдач на висоті 4,45 вона перенесла завершальну спробу на 4,50 м. Подолати українці її не вдалося.

До слова, нещодавно українські стрибунки у висоту Ірина Геращенко і Юлія Левченко взяли «золото» і «срібло» на престижному легкоатлетичному турнірі Banskobystricka latka.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.